erdqc99 Becerikli Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 42 Yer Istanbul 1 Aralık 2024 #1 Sadece Tivibu GO'da oluyor diğer uygulama/oyunlarda olmuyor nasıl çözebilirim? İlk 5 dk izliyorum biraz sonra Force reboot yapıyor. Kimse bilmiyormu? Son düzenleme: 1 Aralık 2024
Sadece Tivibu GO'da oluyor diğer uygulama/oyunlarda olmuyor nasıl çözebilirim? İlk 5 dk izliyorum biraz sonra Force reboot yapıyor. Kimse bilmiyormu?
MrWaxil Çalışkan Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 67 Beğeniler 47 Yer Poland 2 Aralık 2024 #2 Aynı sorun ile zamanında karşılaştım, Stick'i tamamen sıfırladıktan sonra düzeldi sorun. Ürünü yeni mi aldınız? Artı 0 Eksi
Aynı sorun ile zamanında karşılaştım, Stick'i tamamen sıfırladıktan sonra düzeldi sorun. Ürünü yeni mi aldınız?
KS KS erdqc99 Becerikli Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 106 Beğeniler 42 Yer Istanbul 2 Aralık 2024 #3 MrWaxil dedi: Aynı sorun ile zamanında karşılaştım, Stick'i tamamen sıfırladıktan sonra düzeldi sorun. Ürünü yeni mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır alalı yaklaşık 2 yıl oluyor. Artı 0 Eksi
MrWaxil dedi: Aynı sorun ile zamanında karşılaştım, Stick'i tamamen sıfırladıktan sonra düzeldi sorun. Ürünü yeni mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Hayır alalı yaklaşık 2 yıl oluyor.
B Bozkurt Üyecik Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 1 Beğeniler 0 6 Aralık 2024 #4 MrWaxil dedi: Aynı sorun ile zamanında karşılaştım, Stick'i tamamen sıfırladıktan sonra düzeldi sorun. Ürünü yeni mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Benim cihazımda da aynı problem oluyor sıfırladım ama halen devam ediyor. Artı 0 Eksi
MrWaxil dedi: Aynı sorun ile zamanında karşılaştım, Stick'i tamamen sıfırladıktan sonra düzeldi sorun. Ürünü yeni mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Benim cihazımda da aynı problem oluyor sıfırladım ama halen devam ediyor.