mqhkum Becerikli Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 57 Çözümler 1 Beğeniler 27 18 Ocak 2025 #1 Cihaz xiaomi Telefona güncelleme verdim kapandı ve "nv data is corrupted" hatası verdi. Cihaz kaçak Note 10 Pro Max. Ne yapmam gerek yardmcı olur musunuz?
Telefona güncelleme verdim kapandı ve "nv data is corrupted" hatası verdi. Cihaz kaçak Note 10 Pro Max. Ne yapmam gerek yardmcı olur musunuz?
Çözüm kullanıcı311 18 Ocak 2025 mqhkum dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... canyilmazHLOSv13.rar drive.google.com Bunu bilgisayara indirin ilk, sonra klasöre çıkartın. Telefonu ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak Fastboot moduna alın. Telefonu bilgisayara bağlayın ve klasördeki çift tıkla modem yüklensin dosyasını çalıştırın. Şifre: haberservis.com
mqhkum dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... canyilmazHLOSv13.rar drive.google.com Bunu bilgisayara indirin ilk, sonra klasöre çıkartın. Telefonu ses kısma ve güç tuşuna basılı tutarak Fastboot moduna alın. Telefonu bilgisayara bağlayın ve klasördeki çift tıkla modem yüklensin dosyasını çalıştırın. Şifre: haberservis.com
KS KS mqhkum Becerikli Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 57 Çözümler 1 Beğeniler 27 18 Ocak 2025 #11 kullanıcı311 dedi: Download 15 Second ADB Installer v1.5.6 (Best ADB Installer) 15 Second ADB Installer v1.5.6 allows you to set up or install the ADB and Fastboot files on the Windows Computer. androiddatahost.com İndirip hepsine y de. Genişletmek için tıkla... Cihazı görmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
kullanıcı311 dedi: Download 15 Second ADB Installer v1.5.6 (Best ADB Installer) 15 Second ADB Installer v1.5.6 allows you to set up or install the ADB and Fastboot files on the Windows Computer. androiddatahost.com İndirip hepsine y de. Genişletmek için tıkla... Cihazı görmüyor.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 18 Ocak 2025 #12 mqhkum dedi: Cihazı görmüyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisini atar mısın? Artı 0 Eksi
KS KS mqhkum Becerikli Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 57 Çözümler 1 Beğeniler 27 18 Ocak 2025 #13 kullanıcı311 dedi: Aygıt yöneticisini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 18 Ocak 2025 #14 mqhkum dedi: Eki Görüntüle 116292 Genişletmek için tıkla... Fastboot sürücüsünün içerisinde. Sonu inf ile biten dosya varsa, sağ Click yükle yapmayı dene. Artı 0 Eksi
mqhkum dedi: Eki Görüntüle 116292 Genişletmek için tıkla... Fastboot sürücüsünün içerisinde. Sonu inf ile biten dosya varsa, sağ Click yükle yapmayı dene.
KS KS mqhkum Becerikli Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 57 Çözümler 1 Beğeniler 27 18 Ocak 2025 #15 Heribert Yavuz dedi: Fastboot sürücüsünün içerisinde. Sonu inf ile biten dosya varsa, sağ Click yükle yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yok. mqhkum dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... Birkaç sürücü yükledim şimdi işe yarar inşallah. Çok teşekkür ederim birkaç kere denedim ve oldu Allah razı olsun ikinizden de Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Fastboot sürücüsünün içerisinde. Sonu inf ile biten dosya varsa, sağ Click yükle yapmayı dene. Genişletmek için tıkla... Yok. mqhkum dedi: Yok. Genişletmek için tıkla... Birkaç sürücü yükledim şimdi işe yarar inşallah. Çok teşekkür ederim birkaç kere denedim ve oldu Allah razı olsun ikinizden de
M muhammedfb Üyecik Katılım 26 Ekim 2025 Mesajlar 1 Beğeniler 0 26 Ekim 2025 #16 Sürücüleri bana da atabilir misin? mqhkum dedi: Yok. Birkaç sürücü yükledim şimdi işe yarar inşallah. Eki Görüntüle 116296 Çok teşekkür ederim birkaç kere denedim ve oldu Allah razı olsun ikinizden de Genişletmek için tıkla... sürücülerin linkini atabilirmisin Artı 0 Eksi
Sürücüleri bana da atabilir misin? mqhkum dedi: Yok. Birkaç sürücü yükledim şimdi işe yarar inşallah. Eki Görüntüle 116296 Çok teşekkür ederim birkaç kere denedim ve oldu Allah razı olsun ikinizden de Genişletmek için tıkla... sürücülerin linkini atabilirmisin