kalsse

Uzman
Yi Sosyaller. Yarın veya bugün maksimum 20.000 TL'ye bir tablet almayı planlıyorum. Aklımda ise bu 2 tabletten birini almak var. Genel kullanım senaryom ders, not almak, dizi ve film seyretmek gibi basit işler olacak. Oyun oynamayı düşünmüyorum. Oynasam dahi Minecraft gibi oyunlar oynarım. Daha uzun güncelleme ömrü ve daha iyi ekran sunduğu için Xiaomi almayı düşünüyordum ama bazı forumlarda yazılımın çok kötü olduğunu ve neredeyse hiçbir şey yapmaya olanak vermediğini gördüm. Uzun süre kullananlar varsa benim gibi not alma ve medya tüketme senaryosunda bile pişman eder mi? Honor Pad bu konuda daha iyi dursa da güncelleme ömrü çok az olduğu için uzun süreler götürebilir mi emin olamıyorum. Pad 7 için kalemi ayrıca alacağımdan dolayı 2'si ortalama aynı fiyatlara denk geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl film vs. için Xiaomi en uygunu. Panel koyma konusunda BBK Electronics ve Xiaomi üstüne yoktur dünyada. Ayrıca Windows 11 kurulma olasılığı olan bir cihaz Pad 7. Honor'da ise bootloader açılmıyor.

Asıl film vs. için Xiaomi en uygunu. Panel koyma konusunda bbk electronics ve Xiaomi üstüne yoktur dünyada. Ayrıca Windows 11 kurulma olasılığı olan bir cihaz pad 7. Honor'da ise Bootloader açılmıyor.

Hocam emülatör gibi işleri yapmayı çok düşünmüyorum. Çok hafif bir kullanım senaryosuna sahip olacağım. Eğer kullanıyor iseniz genel olarak memnun musunuz? Özellikle kalem konusunda nasıl?

Hocam emülatör gibi işleri yapmayı çok düşünmüyorum. Çok hafif bir kullanım senaryosuna sahip olacağım. Eğer kullanıyor iseniz genel olarak memnun musunuz? Özellikle kalem konusunda nasıl?
Ben de yok tablet herhangi bir tablet ama dediğim şey emülatör değildi. Direkt Android'in yerine ya da dual boot olarak kurmaktı.