Mehmet Yetkin İlk 1.000! Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 985 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.124 Yer Sakartvelo 2 Ekim 2024 #11 TırcıDerler dedi: Bence Note 8 pro kadar dayanıklı bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Yani o kadar dayanıksız değil ama dayanıklı da değil. Bu arada ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Ekran koruyucu bulamadım bir türlü.
TırcıDerler dedi: Bence Note 8 pro kadar dayanıklı bir cihaz. Genişletmek için tıkla... Yani o kadar dayanıksız değil ama dayanıklı da değil. Bu arada ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Ekran koruyucu bulamadım bir türlü.
8 8731 Deneyimli Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 607 Çözümler 5 Beğeniler 758 2 Ekim 2024 #12 Mehmet dedi: Telefon baya dayanıksız şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum, ama genel olarak bir dandiklik var telefonda.
Mehmet dedi: Telefon baya dayanıksız şanslıymışsınız. Genişletmek için tıkla... Orasını bilmiyorum, ama genel olarak bir dandiklik var telefonda.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.720 Çözümler 25 Beğeniler 2.096 Yer İsrail 2 Ekim 2024 #13 Mehmet dedi: Yani o kadar dayanıksız değil ama dayanıklı da değil. Bu arada ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Ekran koruyucu bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... 250 TL ye Nano cam taktırdım. 8731 dedi: Orasını bilmiyorum, ama genel olarak bir dandiklik var telefonda. Genişletmek için tıkla... Telefonu fiyat performans diye aldım. Öyle çıktı ama hayırlısı şu anlık severek kullandığım bir cihaz. 8731 dedi: Orasını bilmiyorum, ama genel olarak bir dandiklik var telefonda. Genişletmek için tıkla... Şu kılıf nasıldır? Son düzenleme: 3 Ekim 2024
Mehmet dedi: Yani o kadar dayanıksız değil ama dayanıklı da değil. Bu arada ekran koruyucu kullanıyor musunuz? Ekran koruyucu bulamadım bir türlü. Genişletmek için tıkla... 250 TL ye Nano cam taktırdım. 8731 dedi: Orasını bilmiyorum, ama genel olarak bir dandiklik var telefonda. Genişletmek için tıkla... Telefonu fiyat performans diye aldım. Öyle çıktı ama hayırlısı şu anlık severek kullandığım bir cihaz. 8731 dedi: Orasını bilmiyorum, ama genel olarak bir dandiklik var telefonda. Genişletmek için tıkla... Şu kılıf nasıldır?