Xiaomi Redmi 14C alınır mı?

Yer
Trabzon
Merhaba dostlar, anneler gününde bu telefonu ya da 13C modelini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ya da 5-10 k arasında önerebileceğiniz telefon var mıdır? Yıllar önce Reeder marka bir telefon aldım sorunsuz kullandı ancak artık ahizesi gitmeye başladı. Sadece YouTube üzerinde videolara bakıyor başka bir şey yapmıyor.

Tam bütçenizi söyleseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Yine de 14C'nin olduğu bütçede en mantıklı cihaz A16.

Gündelik kullanım için bile sınıfta kalıyor. Piyasadaki en kötü işlemcilerden biri eşlik ettiğinden 7/24 kasıyor. Onun yerine Realme 10 ya da ikinci el S20 FE'ye yönelin.

Alınmaz.
Bu alınılabilir. 300 TL kuponu da kullanırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi gözlerimle deneyimleme fırsatına vardım ve hafiften bir kasma hissi olduğunu söyleyebilirim.

Bu cihazı benim de deneyimleme fırsatım oldu ve ben böyle bir sorun yaşamamıştım oysaki. Eğer 4 GB RAM'lı cihazı denediyseniz ondan kaynaklı olabilir.

A16 modeli daha iyi gibi duruyor. Bende alırsam 4 GB modelini almayı düşünüyordum. Çünkü inanın video izlemekten başka bir şey yapmıyor. Yeterli olur mu sınıfta mı kalır.

A16 modeli daha iyi gibi duruyor. Bende alırsam 4 GB modelini almayı düşünüyordum. Çünkü inanın video izlemekten başka bir şey yapmıyor. Yeterli olur mu sınıfta mı kalır?

Minimum 6 GB RAM'li modeli almanızı tavsiye ederim. 4 GB RAM ilerleyen zamanlarda sorun çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…