W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 904 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 511 2 Kasım 2025 #1 Normal şekilde Custom ROM kurdum ve IMEI numaram gitti tamamen. Orijinal IMEI numaram bu, nasıl olabiliyor?
Normal şekilde Custom ROM kurdum ve IMEI numaram gitti tamamen. Orijinal IMEI numaram bu, nasıl olabiliyor?
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 2 Kasım 2025 #2 Yedek var mıydı?
KS KS W WebSmith Deneyimli Katılım 13 Temmuz 2025 Mesajlar 904 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 511 2 Kasım 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Yedek var mıydı? Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattım IMEI numaraları kısmında tekrar görünür oldu herhalde gitmemiş oluyyor demi? Heribert Yavuz dedi: Yedek var mıydı? Genişletmek için tıkla... Geri geldi hocam sorun kalmadı kalbim duruyordu yemin ediyorum MTK CLient denen yazılımın Allah bin kat belasını vermesin ondan yedek alacaktım ama şu sürekli gelen hatasından dolayı alamamaktan dolayı kendimi riske attım.
Heribert Yavuz dedi: Yedek var mıydı? Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattım IMEI numaraları kısmında tekrar görünür oldu herhalde gitmemiş oluyyor demi? Heribert Yavuz dedi: Yedek var mıydı? Genişletmek için tıkla... Geri geldi hocam sorun kalmadı kalbim duruyordu yemin ediyorum MTK CLient denen yazılımın Allah bin kat belasını vermesin ondan yedek alacaktım ama şu sürekli gelen hatasından dolayı alamamaktan dolayı kendimi riske attım.