Xiaomi Redmi Note 14'te Android/Data klasörüne nasıl erişilir?

Yer
Haddonfield, Illinois
Telefonum Redmi Note 14. Android/Data klasörüne dosya taşımam lazım ancak bu uyarıyı veriyor:

Aç dediğimde sadece dosyaları görüntüleyebiliyorum. Dosya taşıyamıyorum. ZArchiver vardı, onunla belki olur dedim de onda da erişim reddedildi diyor.

Ne yapmalıyım?

Shizuku kullanın: Rehber: Kablosuz Hata Ayıklama Kullanarak Shizuku Etkinleştirme
Sonrasında ZArchiver ayarlarında root > root modu > Shizuku/SUI'yi seçin.
Eğer izin isterse izin verin.

Hocam istediğim dosyayı atmaya çalışıyorum. Aşağıda dosyalar hatalarla tamamlandı diyor ama hiçbir şey aktarmıyor.

Bunu indirip dosya arayüzünde yapmak istediğinizi bir deneyin bakalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam istediğim dosyayı atmaya çalışıyorum. Aşağıda dosyalar hatalarla tamamlandı diyor ama hiçbir şey aktarmıyor.

Telefonun içinde gelen dosyalar uygulaması olması lazım. Onu deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuda açıkladım hocam.
Termux'u F-Droid'den kurun: https://f-droid.org/tr/packages/com.termux/

apt update
apt install android-tools

Sonra Kablosuz Hata Ayıklama menüsünde ekranın yarısında Termux'u çalıştırın. Şundan bahsediyorum:

Kod ile bağlan'a basın ve Termux'ta şu komutu çalıştırın:
adb pair 192.XXX.XXX.XXX:XXXXX XXXXXX
IP, port ve kod kısmını kendiniz yazacaksınız.
Komut çalışınca kablosuz hata ayıklama menüsünden bağlantı noktasını kullanarak şu komudu girin:
adb connect 192.XXX.XXX.XXX:XXXXX
Yine IP ve port kısmını kendiniz yazacaksınız.
adb shell
komutunu çalıştırın.
mv TASIYACAGINIZ_KLASOR KLASORUN_TASINACAGI_YER
(Dahili depolama için dizin başına /sdcard/ ekleyin.)

Örnek: mv /sdcard/Download/parkourmap /sdcard/Android/data/com.mojang/minecraftWorlds

Eki Görüntüle 194332

Saklama alanını dahili depolama olarak değiştir. Android değil, Games klasöründe yedeklenir dünyalar.

Veya indireceğin harita zaten mcworld formatında olmalı. Tıklasan Minecraft ile açılır ve yükleme yapar. ZIP halinde ise klasöre çıkart, klasördeki tüm dosyaları seçip mcworld olarak sıkıştır. Tıklandığında indirecek.

Bildiğim kadarıyla artık games klasöründe tutmuyor dünyaları. Dahili Depolama derken data klasörünü kastediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…