Xiaomi Redmi Note 15 5G alınır mı?

Bütçe
16.000 TL
4.5G modelini kullanıyorum. Hyper OS çok iyi bir sistem değil. Onun dışında ekran gerçekten kaliteli, şarj olarak iyi dayanım gösteriyor, iyi şarj oluyor. Bence Hyper OS'i sevmiyorsanız başka telefona bakın. Ben bir şekilde alıştım kullanmaya. Ayrıca çok oyun oynamayacaksanız 4.5G modeli daha ekonomik olur. Hem yeni hat falan alırsanız inada para kalır.

Arayuz berbat ama. Gunluk hayatta islevsel olmaz. Samsung daha uzun omurlu olur.
Arayüz olarak o kadar kötü değil. Hyper OS sistemi kötü sadece.

5G versiyonu ile 4.5G versiyonu arasında fark var, hocam. Hyper OS'un kötü yanları nedir? Ona göre belki bize uygun bir telefondur.

5G versiyonu ile 4.5G versiyonu arasında fark var, hocam. Hyper OS'un kötü yanları nedir? Ona göre belki bize uygun bir telefondur.
Bloatware kaynıyor, telefonu ilk elime aldığım zaman bir sürü uygulama ile beraber geldi, hepsini silmek ile uğraştım. Sonra bir OneUI gibi stabil değil, arasıra çökmeler felan yaşayabilirsin ben çok yaşamadım ama şansa bağlı biraz.

ADB üzerinden bloatware halledilir, o açıdan sıkıntı yok.

Ben bu bütçede koşulsuz - şartsız GM 26 Pro öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…