Xiaomi Redmi Pad 2 9.7 kitap okumak için uygun olur mu?

venovar

Üstün
Merhaba. Bugün Çin'de yeni bir tablet tanıtıldı. 9.7 inç ekrana sahip Redmi Pad 2 SE modeli. $161(Yaklaşık 7.300TL) gibi bir fiyata Globale çıkacak deniyor. Sormak istediğim, bu büyüklükte bir tablet ile kitap okunur mu? Günde 1-2 saat okuma yapıyorum. Bazen tek el, bazen çift el tutuyorum. Kafamda canlandıramıyorum ağır mı olur yoksa sorun olmaz mı diye. Halihazırda Galaxy Tab A9 8.7 inç tablet var ama ekran kalitesi ve ince çerçevelerinden memnun değilim. İyi çözünürlüklü ve kalın çerçeveli Xiaomi Pad Mini var ama 18.000TL fiyatı ile ihtiyacımdan fazla pahalı.

Almak istediğim tablet
  • 9.7 inç
  • 406 gram
  • 22, 7cm X 14, 8cm boyutlarında
  • 16:10 en boy oranı
Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

Ekleme: Bugün(15 Mayıs) itibari ile sipariş verdim. Umarım pişman olmam.

Son Güncelleme: Son 1 ay, günde 2 saat okuma sonrasında yorum yapayım dedim. Tabletin ekranı çok iyi. Şarj süresi normal. 8.8 inç tabletlere göre biraz daha ağır ve geniş olmasından dolayı, okuma sırasında tek elde tutmak zor oluyor ama iki elle 2 saat rahat geçiyor. Okuma ve internette gezinme dışında kullanmadığım için diğer konulara değinmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…