Xiaomi Redmi Pad Se 8.7 ve Stylus Kalem alınır mı?

Baa

Başarılı
Derslerde not tutmalık küçük bir tablet arıyorum. Redmi Pad SE 8.7 aradığım boyutlarda, uygun fiyatlı ve kısmen güncel bir tablet. (Ayrıca Xiaomi sitesinde kupon ile birlikte Redmi Watch 5 Active ve Redmi Buds 6 Active dahil olmak üzere 5.500 TL). No name Stylus kalemler ile beraber kullanmak istiyorum, kalem önerileriniz ya da daha farklı tablet önerileriniz var mı? Oyun vs. oynamayacağım, sadece not tutmalık ve arada dizi vs. izlemelik bir şey arıyorum. Performanstan çok ekran bir tık daha önemli.

Stylus desteği yok. Alınmaz.
Eğer Stylus destekli tablet istiyorsanız 9K'yı gözden çıkarmalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Stylus desteği yok. Alınmaz.
Eğer Stylus destekli tablet istiyorsanız 9K'yı gözden çıkarmalısın.
desteği olmadığını biliyorum, çizim vs yapmayacağım sadece not tutacağım o yüzden çok uçuk fiyatlar vermek istemiyorum tek işlevi not tutmak olan bir cihaza. Bu nedenle küçük, kolay taşınabilir bir tablet bakıyorum. kalem desteği olanlar 11 inç ve bana göre taşıması bir tık zor

Kalemli tabletlerinde olay; ekranınlarının avuç içi reddi özelliği olması. Yazı yazarken avucunuz ekrana temas ettiğinde, ekranın avucunuzu algılamaması sayesinde düzgünce not alabilirsiniz. Bahsettiğiniz tabletlerde ve benzerlerinde bu olay olmuyor. Yani, bu tablette not almak işkence olur.

Ben Galaxy Tab S6 Lite 2024 Model olanı kullanıyorum. Sadece not alıyorum. YouTube, oyun, vb RAM gerektirecek işlemler yapmıyorum. Gayet memnunum. Android 15 var. Ekranı 10.4 inç, diğer kalemi tablette göre ekranı biraz küçük. İstediğimiz boyuttan büyük ama Android'de böyle. Bu şartlarda önerebilirim. Tabi fiyatı biraz yüksek.

Amazon.com.tr'de zaman zaman stoğa giriyor. 7.700TL bandında satılıyor.

@Baa

Son düzenleme:
Maalesef büyük bir tablet almak zorunda kalacağım. Lenovo tab m11 almayı düşünüyorum şuanda daha güncel diye. Bu tablet hakkında bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…