Konuyu görünce bende bir bilgi paylaşmak isterim. Arkadaşım yeni sahiplendiği köpeği için veterinerden değişik bir marka tag ürün alıyor. 1.000 TL. Deneme yaptık. Merkezi kalabalık yerlerde konumu bayağı iyi gösteriyor. Fakat köy-mahalle yerleşkesinde 1-2 km sapıtıyor. Pek kullanışlı gelmedi bu yüzden. Duyduğum kadarıyla Apple cihazlar sayesinde sinyal alabiliyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Tag'lerde genel sistem bu. Ble kullanarak telefonlarla iletişime geçip sunuculara anlık konum bilgisi ulaştırılıyor. GPS kullanmadıkları için de etkileşime geçtikleri cihazlar azaldıkça konum bilgisi sapıtıyor.
Arkadaşım sen dünya üzerindeki her markanın her ürününü test ettin, kullandın, sonuna kadar bilgilisin ve her detayını biliyor musun? Xiaomi diye bir markanın random bir ürünü ile Apple diye bir markanın random bir ürününü niye test edeyim ben durduk yere? Kanalım yok bir şeyim yok.
Ya seni eleştiren herkese neden tamam en iyi bilen sensin tarzında alaycı bir tavır takınıyorsun. Ben sana diyorum ki bilmediğin ürün hakkında kötüleme yapma sen bana diyorsun ki nasıl bileyim.