L Lich Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 77 Çözümler 1 Beğeniler 35 31 Ağustos 2025 #1 Kulaklık değiştirdim sorun hala devam ediyor yani telefonda sıkıntı var. Redmi Note 10S kullanıyorum. Kulaklıklar Earbuds TWS modellerden. Spor yaparken bir sıkıntı yok cebimde telefon müzik açıp yürürken sıfır kopma. Hele bir video veya dizi izleyeyim sürekli dakika başı kopuyor. Ekranda bir şey oynamasıyla ilişkili demek ki sorun ama çözemedim.
Kulaklık değiştirdim sorun hala devam ediyor yani telefonda sıkıntı var. Redmi Note 10S kullanıyorum. Kulaklıklar Earbuds TWS modellerden. Spor yaparken bir sıkıntı yok cebimde telefon müzik açıp yürürken sıfır kopma. Hele bir video veya dizi izleyeyim sürekli dakika başı kopuyor. Ekranda bir şey oynamasıyla ilişkili demek ki sorun ama çözemedim.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.048 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 3 Eylül 2025 #2 MTK işlemcili olduğu için. Wi-Fi bağlantısını kapatıp mobil veri ile dene. Sorun çözülürse WiFi bağlantını 5 GHz'de kullan. Artı 0 Eksi
MTK işlemcili olduğu için. Wi-Fi bağlantısını kapatıp mobil veri ile dene. Sorun çözülürse WiFi bağlantını 5 GHz'de kullan.
KS KS L Lich Uzman Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 77 Çözümler 1 Beğeniler 35 7 Eylül 2025 #3 Dark Raiden dedi: MTK işlemcili olduğu için. Wi-Fi bağlantısını kapatıp mobil veri ile dene. Sorun çözülürse Wi-Fi bağlantını 5 GHz'de kullan. Genişletmek için tıkla... Hep 5 GHz kullanıyorum zaten. Artı 0 Eksi
Dark Raiden dedi: MTK işlemcili olduğu için. Wi-Fi bağlantısını kapatıp mobil veri ile dene. Sorun çözülürse Wi-Fi bağlantını 5 GHz'de kullan. Genişletmek için tıkla... Hep 5 GHz kullanıyorum zaten.