Xiaomi telefonun batarya ve arka kapağı garantide nasıl değiştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LA Knight
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 236
  • Etiketler Etiketler
    xiaomi

LA Knight 92

Bilgin
Merhaba, Xiaomi telefonumun bataryası neredeyse tamamen öldü. Mi 11 Lite telefonumun batarya kapasitesi 4250 MAh'tan neredeyse 3000'lere geriledi. Bunu garantiye versem yapılır mı? Kapağını açtım bu arada. Para karşılığı dahi olsa yaptırmak istiyorum da tahmini ne kadar fiyat tutar bilginiz var mı? Arka kapağını da değiştirtmeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantide değil de teknik serviste yaptırabilirsiniz. Mi 11 Lite'ın garanti süresi geçmiştir diye tahmin ediyorum.

Garantide değil de teknik serviste yaptırabilirsiniz. Mi 11 Lite'ın garanti süresi geçmiştir diye tahmin ediyorum.
Evet, garantisine baktım bitmiş. Evofone servis olarak onlarla muhattap olmam gerekiyormuş. Yerlerine gidip konuşsam bir fiyat çekerler mi? Ayrıca sizin tahmininiz nedir mesela ortalama fiyat olarak?

Hocam gsm iletişimde 600 tl. Eğer mağazası yakınsa 600 tl yakın değilse kargoyla 800 tl.

Arka kapak 400 tl.

Evet, garantisine baktım bitmiş. Evofone servis olarak onlarla muhattap olmam gerekiyormuş. Yerlerine gidip konuşsam bir fiyat çekerler mi? Ayrıca sizin tahmininiz nedir mesela ortalama fiyat olarak?
Tahminimce batarya için 600-700 , arka kapak için 400 tl civarı. Yukarı hocamın dediği gibi aşağı yukarı.

Hocam gsm iletişimde 600 tl. Eğer mağazası yakınsa 600 tl yakın değilse kargoyla 800 tl.

Arka kapak 400 tl.

GSM İletişim'e güvenmeli miyim bu arada?

Tahminimce batarya için 600-700 , arka kapak için 400 tl civarı. Yukarı hocamın dediği gibi aşağı yukarı.

Cepaxta gıyaben tanıdık vardı, 3 bin tl istediler .

Sağ olun hocalarım.

GSM İletişim'e güvenmeli miyim bu arada?

Cepaxta gıyaben tanıdık vardı, 3 bin tl istediler .

Sağ olun hocalarım.
Tabii ki de. Güvenilir bir şirkettir kendileri. Ama eğer kargo ile göndereceksen kargoyu hazırlamadan önce telefonu göster dokunmatiğin çalıştığını videoya çek ve kargoyu hazırlarken de videoya çek. Son olarak telefon geldiğinde açarken videoya çek. Eğer yakınında gsm iletişim varsa mağazaya git.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…