Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hep TR cihaz kullandım ilk kez yurt dışı cihaza yöneleceğim bütçem nedeniyle genel olarak sormak istiyorum sizce Xiaomi yurt dışı cihaz kullanılır mı?
Eskiden kesinlikle kullanılırdı ama şu an dirençli kayıt yapıyorlar benim pek hoşuma gitmiyor. Telefonun bozulma riski oluyor. Sağlam yapan ve garanti veren bir yer bulursanız alınabilir ama ben almazdım.
Arkadaşlar hep TR cihaz kullandım ilk kez yurt dışı cihaza yöneleceğim bütçem nedeniyle genel olarak sormak istiyorum sizce Xiaomi yurt dışı cihaz kullanılır mı?
Eğer fazla takıntılı iseniz direnç hoşunuza gitmeyebilir.
Xiaomi yerine Redmi modellerde genelde Yazılımsal IMEI atılıyor o modelere yönelin.
Şahsen ben MIUI VN rom kullanmak için ruby cihazıma direnç attırdım memnunum bir sorun yok NFC de gitmedi bende.