Rehber Xiaomi'yi neden teknolojiden anlayanlar tercih etmeli?

Nothing'i bilmem de Samsung'da Knox var zaten, bu işin kralı.
Vivo'da da bootloader'da backdoor vardı.
Güvenlik istiyorsanız bir MediaTek alıp kendi bootloader'ınızı kaynak kodundan derleyeceksiniz. Cihazda çalışmasını sağlayıp Preloader ve BROM USBDL''i kapatacaksınız. Durum böyle.

Anladım hocam bilgi için teşekkür ediyorum, yeni öğrendim bunu.

Hocam Rethink uygulamasıyla sistem düzeyinde reklam ve diğer zararlı işe yaramaz içerikleri engelleyebilir, uygulamaların internet erişimine güvenlik duvarı koyabilir ve ağ trafiğini izleyebilirsiniz, kullanmanızı tavsiye ederim.

Bu arada ben olsam cihazda bulunan bütün işletim sistemiyle gelen günlük kullanım uygulamalarını silerim, girerim F-Droid'e oradan varsayılan uygulamaların yerine FOSS uygulamaları kurarım, örneğin hesap makinesi, telefon, kişiler, mesajlar uygulamaları ve diğer bütün değiştirebileceğim ne varsa değiştirirdim, EU Edition olması pek bir şey ifade etmez, direkt açık kaynak olmalı.

Hocam ben Mi Video, Dosya yöneticisini falan değiştiriyorum reklamlı oldukları için, diğerleri de genelde Google uygulamaları oluyor ki Android'deki standart bu. Bir de arkamı Google'a dönmek daha iyidir bence.

Global Redmi Note 14 Pro alıp takılasım geliyor ne yalan söyleyeyim. S24 FE kaba gelmeye başladı.

Global Redmi Note 14 Pro alıp takılasım geliyor ne yalan söyleyeyim. S24 FE kaba gelmeye başladı.
4G'ye bulaşma hocam 5G'den devam.

Katılmıyorum üst model 70k verip ROM'la ugrasmakla istemem insanalar genelde zaten hyperos/mıuın arayüzünü, performansını beğenmediğinden ROM atıyor.

Katılmıyorum üst model 70k verip ROM'la ugrasmakla istemem insanalar genelde zaten hyperos/mıuın arayüzünü, performansını beğenmediğinden ROM atıyor.
Hocam zaten o konuda haklısınız, ha bana göre Stock ROM yine Xiaomi ana serisinde iyi de alt segment cihazlarda vasat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…