Çözüldü Xigmatek Apache Plus fan nasıl sökülür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

henry johnny

Üyecik
Xigmatek apache plus işlemci soğutucum var. Çıkarıp işlemciye termal macun surecegim ama araştırdığım kadarıyla bu gri metal mandali aşağı cekip altindaki siyah düğmeyi yukarı çekmem gerekiyormus. Ancak siyah düğmeyi yukari çekemiyorum, bastırınca el acıtıyor. Nasıl yapabilirim bunu?

Dosya Ekleri

• IMG_20250224_204218.webp
    3,2 MB · Görüntüleme: 107
Çözüm
Şimdi eski haline getirdim. Kirmizi okla gösterdiğim şekilde aşağıya iticem son gücümle, sonrasında kirmizi oka iterken bir yandan pembeyle isaretledigim yeri pembe oka dogru mu cekecegim oyle mi?
Yukarıdan bastırıp fanından alttan zaten kendini salacaktır, oradan dışarı doğru çıkartacaksın. Sakın sağa sola çekerek şey yapma, kırarsın kalır öyle. Mandal nasıl hareket ediyorsa öyle dışarıya çıkart.
Şimdi eski haline getirdim. Kirmizi okla gösterdiğim şekilde aşağıya iticem son gücümle, sonrasında kirmizi oka iterken bir yandan pembeyle isaretledigim yeri pembe oka dogru mu cekecegim oyle mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20250224_215048.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdan bastırıp fanından alttan zaten kendini salacaktır, oradan dışarı doğru çıkartacaksın. Sakın sağa sola çekerek şey yapma, kırarsın kalır öyle. Mandal nasıl hareket ediyorsa öyle dışarıya çıkart.

Çözüm
Hallettim, çok teşekkür ederim yardımınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…