DarkMyth

Çalışkan
Arkadaşlar selam,

İlk kez PC topluyorum. Xigmatek Pano S kasa aldım ve 7 adet ARGB fanı var. RGB kontrolcüye doğru bağlantıları yaptım mı hiçbir fikrim yok. Bana yardımcı olur musunuz? Fan bölümüne 1 adet taktım fakat LED bölümü boş kaldı.

IMG_0394.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,

İlk kez PC topluyorum. Xigmatek pano s kasa aldım ve 7 adet ARGB fanı var. RGB kontrolcüye doğru bağlantıları yaptım mı hiçbir fikrim yok. Bana yardımcı olur musunuz? Fan bölümüne 1 adet taktım fakat LED bölümü boş kaldı.

Eki Görüntüle 151822

Fandan çıkan kablolari tak eğer ARGB destekleyen anakart yoksa Molex veya SATA girişli olabiliyor, onların taki çalışır ilk açılışta üçüncü hiz seviyesinde çalışır, 2'ye alın.

Arkadaşlar selam,

İlk kez PC topluyorum. Xigmatek pano s kasa aldım ve 7 adet ARGB fanı var. RGB kontrolcüye doğru bağlantıları yaptım mı hiçbir fikrim yok. Bana yardımcı olur musunuz? Fan bölümüne 1 adet taktım fakat LED bölümü boş kaldı.

Eki Görüntüle 151822

LED'in onemi yok portlar dolsun yeter bir de anakarta veya Molex SATA'ya bağlayın çalışır bir de genelde ilk gelen kontrolcü kumandaları pili bitik oluyor Duracell 2032-2035 alabilirsin.

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim, bir de şöyle bir kablo çıktı, ve kontrolcüde SATA erkek girişi var, onu sanırım güç kaynağına direkt takacağım.

Dosya Ekleri

• IMG_0390.webp
    IMG_0390.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_0389.webp
    IMG_0389.webp
    38 KB · Görüntüleme: 92
Teşekkürler arkadaşlar, PC toplayınca öğreneceğim artık. Yardımınız için tekrardan teşekkürler.

Evet arkadaşlar kasayı topladım fakat şimdi şöyle bir sorun oldu. Anakartım ASUS B650M-K şimdi sorunum şu; kule tipi soğutucumun renklerini ASUS Sync programından değiştirebiliyorum fakat kasamın renklerini hiçbir şekilde görmüyor ve değiştiremiyorum program üzerinden, sadece kasanın üstünde bulunan tuş ile değiştirebiliyorum renkleri. Anakart üzerinde 2 ader ARGB yuvası vardı 5V birisi kule tipinnin kablosu takılı bir diğeri de ARGB kontrolcünün aşağıda fotoğrafı bırakıyorum.

Güncellemeyi üste yazdım.

@Yener K

Dosya Ekleri

• IMG_1405.webp
    IMG_1405.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 82