Xigmatek Trident Plus kasanın hava sirkülasyonu iyileştirmek için ne yapılabilir?

Osman C

Çalışkan
Merhaba, LT520'nin fanlarını yüksek RPM'de çalıştırmak istiyorum ama fazla sese maruz kalıyorum. Bu yüzden fanları NF-A12x25 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Kasa içi sirkülasyonu iyileştirmek için kasa önüne 3 adet MF120 Halo, egzoz fan olarak da Arctic F12 PWM tercih etmeyi planlıyorum. Bu kombinasyona göre daha iyi olabilecek sessiz ama performanslı değişiklikler neler olabilir? Sizin de görüşlerinizi almak istedim.

Kasa: Xigmatek Trident Plus

Merhaba, LT520'nin fanlarını yüksek RPM'de çalıştırmak istiyorum ama fazla sese maruz kalıyorum. Bu yüzden fanları NF-A12x25 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Kasa içi sirkülasyonu iyileştirmek için kasa önüne 3 adet MF120 Halo, egzoz fan olarak da Arctic F12 PWM tercih etmeyi planlıyorum. Bu kombinasyona göre daha iyi olabilecek sessiz ama performanslı değişiklikler neler olabilir? Sizin de görüşlerinizi almak istedim.

Kasa: Xigmatek Trident Plus
Hocam başka birşey olabileceğini sanmıyorum gayet mantıklı bir tercih olacaktır.

Hocam başka bir şey olabileceğini sanmıyorum gayet mantıklı bir tercih olacaktır.

Yardımınızı rica ediyorum, egzoz fanıda Noctua marka almak istedim ancak NF-S12a hava akışı odaklı NF-F12 statik basınç odaklı fanlarmış. Egzoz fan için hava akışına sahip olanı yani NF-S12a olanı tercih etmeliyim değil mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt