• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Xperia Z - Google hesabına girmeye çalışınca "Bu telefonun numarasını kullanın" ekranı geçilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dewberry

Üstün
Makaleler
2
Yer
LTAD
Cihaz
SONY Xperia Z - C6602 - Android 5.1.1
Uzun süredir dolapta yatan Xperia Z'mi bugün açıp kullanmaya karar verdim ancak bir türlü hesabıma giremedim.

Şifreyi giriyorum ve ardından "Bu telefonun numarasını kullanın." gibi bir ekran açılıyor ve herhangi bir şekilde atla ve tamam butonları çalışmıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Cidden canım sıkıldı bu yüzden.

Son düzenleme:
İfadeler: 409
Çözüm
Telefonun döndürmeyi sabitleme özelliğini kapatıp telefonu yan tutup tekrar dener misin? İnterneti (wifiyi) kapatıp da deneyebilirsin.
Denedim ama olmadı.

Şimdi 4.1.2'ye flashladım, 4.1.2'de girdim, USERDATA'yı silmeden 5.1.1 atıyorum şimdi.

Arkadaşlar, çözüm şöyle;

Öncelikle cihazı Flashtool64 ve cihazımıza uygun ROM ile 4.1.2 versiyonuna getirdim. Bu sürümde bu salak şey çıkmadığı için hesabıma giriş yapıp, Flashtool64 ile (USERDATA seçeneğini seçmeyin!) 5.1.1 versiyonuna flashladım. Böylece hesabıma giriş yaptım!
Basit olacak ama kaydırıp butona erişmeyi denedin mi? Yoksa erişip bastığın halde mi çalışmıyor?

Basit olacak ama kaydırıp butona erişmeyi denedin mi? Yoksa erişip bastığın halde mi çalışmıyor?
Her türlü denedim. Butona bastığım anda cihaz tepki vermiyor, 1-2 saniye sonra eski haline dönüp aynı yerde kalıyor.

Telefonun döndürmeyi sabitleme özelliğini kapatıp telefonu yan tutup tekrar dener misin? İnterneti (wifiyi) kapatıp da deneyebilirsin.

Denedim ama olmadı.

Şimdi 4.1.2'ye flashladım, 4.1.2'de girdim, USERDATA'yı silmeden 5.1.1 atıyorum şimdi.

Arkadaşlar, çözüm şöyle;

Öncelikle cihazı Flashtool64 ve cihazımıza uygun ROM ile 4.1.2 versiyonuna getirdim. Bu sürümde bu salak şey çıkmadığı için hesabıma giriş yapıp, Flashtool64 ile (USERDATA seçeneğini seçmeyin!) 5.1.1 versiyonuna flashladım. Böylece hesabıma giriş yaptım!

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…