LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.805 Çözümler 13 Beğeniler 7.772 Yer Aydın 20 Nisan 2026 #61 Ayhan Dönmez dedi: Çalışana bir barkod baktırsaydınız? Genişletmek için tıkla... Fiyat fırlamasın diye "biraz" acele ettim. RapidLemming955 dedi: Acaba gidip baksam başka şehirden yollarlar mı diyeceğim fakat ben gidene kadar biter. Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin bence, ben gittim ve alabildim. RapidLemming955 dedi: Gitgide artmaya başladı fiyatlar. Bu arada alanlar nasıl aldı? @LH44 Bende de olsa şu fırsat. Genişletmek için tıkla... Yağmalanacağını tahmin ettim ilk anda bu yüzden pek şaşırmadım.
Ayhan Dönmez dedi: Çalışana bir barkod baktırsaydınız? Genişletmek için tıkla... Fiyat fırlamasın diye "biraz" acele ettim. RapidLemming955 dedi: Acaba gidip baksam başka şehirden yollarlar mı diyeceğim fakat ben gidene kadar biter. Genişletmek için tıkla... Şansınızı deneyin bence, ben gittim ve alabildim. RapidLemming955 dedi: Gitgide artmaya başladı fiyatlar. Bu arada alanlar nasıl aldı? @LH44 Bende de olsa şu fırsat. Genişletmek için tıkla... Yağmalanacağını tahmin ettim ilk anda bu yüzden pek şaşırmadım.
KS KS RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.467 Çözümler 2 Beğeniler 2.712 20 Nisan 2026 #62 LH44 dedi: Fiyat fırlamasın diye "biraz" acele ettim. Şansınızı deneyin bence, ben gittim ve alabildim. Yağmalanacağını tahmin ettim ilk anda bu yüzden pek şaşırmadım. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirim fakat PC olmadığı için alsam da test edemem. Sorun olur mu?
LH44 dedi: Fiyat fırlamasın diye "biraz" acele ettim. Şansınızı deneyin bence, ben gittim ve alabildim. Yağmalanacağını tahmin ettim ilk anda bu yüzden pek şaşırmadım. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirim fakat PC olmadığı için alsam da test edemem. Sorun olur mu?
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.805 Çözümler 13 Beğeniler 7.772 Yer Aydın 20 Nisan 2026 #63 RapidLemming955 dedi: Deneyebilirim fakat PC olmadığı için alsam da test edemem. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani pek olası değil, ama sıfır da demiyorum.
RapidLemming955 dedi: Deneyebilirim fakat PC olmadığı için alsam da test edemem. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Yani pek olası değil, ama sıfır da demiyorum.
KS KS RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.467 Çözümler 2 Beğeniler 2.712 20 Nisan 2026 #64 LH44 dedi: Yani pek olası değil, ama sıfır da demiyorum. Genişletmek için tıkla... Evde PC var fakat DDR4, yani test etme olasılığım yok. Tanıdığım DDR5 sisteme sahip biri de yok. Ben de PC yeni toplamaya başladığım için belli bir süre test edemem. @Ayhan Dönmez
LH44 dedi: Yani pek olası değil, ama sıfır da demiyorum. Genişletmek için tıkla... Evde PC var fakat DDR4, yani test etme olasılığım yok. Tanıdığım DDR5 sisteme sahip biri de yok. Ben de PC yeni toplamaya başladığım için belli bir süre test edemem. @Ayhan Dönmez
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.805 Çözümler 13 Beğeniler 7.772 Yer Aydın 20 Nisan 2026 #65 @Abdullah.demr bu konudan bir RAM kararlaştırın arkadaşlarla, bütçe 100.000 iken çok daha iyi sistem çıkar.
@Abdullah.demr bu konudan bir RAM kararlaştırın arkadaşlarla, bütçe 100.000 iken çok daha iyi sistem çıkar.
Abdullah.demr Uzman Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 65 Beğeniler 36 20 Nisan 2026 #66 LH44 dedi: @Abdullah.demr bu konudan bir RAM kararlaştırın arkadaşlarla, bütçe 100.000 iken çok daha iyi sistem çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM fark etmez, benim için VRAM 16 GB olduktan sonra. Hazır sistem olsun, tek seferde alayım gelsin istiyorum sadece.
LH44 dedi: @Abdullah.demr bu konudan bir RAM kararlaştırın arkadaşlarla, bütçe 100.000 iken çok daha iyi sistem çıkar. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM fark etmez, benim için VRAM 16 GB olduktan sonra. Hazır sistem olsun, tek seferde alayım gelsin istiyorum sadece.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.805 Çözümler 13 Beğeniler 7.772 Yer Aydın 20 Nisan 2026 #67 Abdullah.demr dedi: Hocam RAM fark etmez, benim için VRAM 16 GB olduktan sonra. Hazır sistem olsun, tek seferde alayım gelsin istiyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Konudaki 32GB RAM'ler 16GB fiyatına, bu kaçırılamayacak kadar iyi, tabii sadece mağaza satışı mevcut. Ek olarak bu şekilde o bütçeye RTX 5070 Ti bile zorlayabiliriz bu şekilde.
Abdullah.demr dedi: Hocam RAM fark etmez, benim için VRAM 16 GB olduktan sonra. Hazır sistem olsun, tek seferde alayım gelsin istiyorum sadece. Genişletmek için tıkla... Konudaki 32GB RAM'ler 16GB fiyatına, bu kaçırılamayacak kadar iyi, tabii sadece mağaza satışı mevcut. Ek olarak bu şekilde o bütçeye RTX 5070 Ti bile zorlayabiliriz bu şekilde.
Abdullah.demr Uzman Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 65 Beğeniler 36 20 Nisan 2026 #68 LH44 dedi: Konudaki 32GB RAM'ler 16GB fiyatına, bu kaçırılamayacak kadar iyi, tabii sadece mağaza satışı mevcut. Ek olarak bu şekilde o bütçeye RTX 5070 Ti bile zorlayabiliriz bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hepsi sadece mağazada kalmış; şansıma Maraş'ta bir tane bile yok.
LH44 dedi: Konudaki 32GB RAM'ler 16GB fiyatına, bu kaçırılamayacak kadar iyi, tabii sadece mağaza satışı mevcut. Ek olarak bu şekilde o bütçeye RTX 5070 Ti bile zorlayabiliriz bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Hepsi sadece mağazada kalmış; şansıma Maraş'ta bir tane bile yok.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.805 Çözümler 13 Beğeniler 7.772 Yer Aydın 20 Nisan 2026 #69 Abdullah.demr dedi: Hepsi sadece mağazada kalmış; şansıma Maraş'ta bir tane bile yok. Genişletmek için tıkla... Başka şehirden getirtebilirsiniz, şahsen öyle yaptım. Eğer mağaza size uzaksa yapacak bir şey yok.
Abdullah.demr dedi: Hepsi sadece mağazada kalmış; şansıma Maraş'ta bir tane bile yok. Genişletmek için tıkla... Başka şehirden getirtebilirsiniz, şahsen öyle yaptım. Eğer mağaza size uzaksa yapacak bir şey yok.
KS KS RapidLemming955 Yetkin Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.467 Çözümler 2 Beğeniler 2.712 20 Nisan 2026 #70 Alanlara hayırlı olsun.