grancoupe
Yetkin
Teşekkürler, DeepCool marka almaya karar verdim şu anlık.Bu güç kaynağını 2 ay önce aldım cw veya uğultu sesi geliyordu, servise yolladım. Pylon güç kaynağını alırken aklında olsun belki aynı şekilde bir sorunla karşılaşabilirsin.
Teşekkürler, DeepCool marka almaya karar verdim şu anlık.Bu güç kaynağını 2 ay önce aldım cw veya uğultu sesi geliyordu, servise yolladım. Pylon güç kaynağını alırken aklında olsun belki aynı şekilde bir sorunla karşılaşabilirsin.
evet daha mantıklı hem gold hemde PCI-E 5 destekliyor.Teşekkürler, DeepCool marka almaya karar verdim şu anlık.
Merhaba, az önce Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum incelemenizi okudum. Fiyatı falan da çok uygun. DeepCool PN750D 80+ Gold veya Gigabyte GP-P750GM 80+ Gold yerine alınır mı?![]()
DeepCool 750W PN750D 80+ Gold ATX 3.1 PCI-E 5.1 GEN5 Güç Kaynağı
DeepCool 750W PN750D 80+ Gold ATX 3.1 PCI-E 5.1 GEN5 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
3000 TL civarlarında şu daha iyi olur. XPG Pylon için o fiyat epey pahalı, bu modelin verimliliği ve sunduğu featureler daha iyi en azından.
Aklınıza takılan ne varsa sorun, cevaplayayım.
Merhaba, az önce Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum incelemenizi okudum. Fiyatı falan da çok uygun. DeepCool PN750D 80+ Gold veya Gigabyte GP-P750GM 80+ Gold yerine alınır mı?
Anladım, teşekkür ederim.Evet alınır. Onlardan daha kaliteli zaten. Hala bu fiyatta olduğunu bilmiyordum.
Anladım, teşekkür ederim.
Benim kasama ve ekran kartıma uygun mu peki bu?
Delta GPS-850LB 850W 80+ Gold Tam Modüler bu nasıl peki? Aralarında 500 TL fark var. İkisinden birini kesin alacağım.
Yani değer mi 500 TL daha vermeme? Tam modülerin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.Aşağı yukarı benzer kalitedeler ama bunun tam modülerlik avantajı var. Kasa ve ekran kartınıza uygun.
Yani değer mi 500 TL daha vermeme? Tam modülerin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.
O zaman 750W olanı alıyorum.Sizin senaryonuz için değmez. Tam modüler güç kaynaklarında kablolar ayrı ayrı gelir, siz ihtiyacınız kadar kabloyu güç kaynağına bağlarsınız.
Çok kararsız kaldım, geleceğe yönelik olması için 850W olanı alsam mı diye düşünüyorum.Aşağı yukarı benzer kalitedeler ama bunun tam modülerlik avantajı var. Kasa ve ekran kartınıza uygun.