XPG SX8200PNP 1 TB alınır mı?

Maaşı alınca değerlendireyim o zaman bunu hocam. PG ile mi almalıyım sizce başka bir yöntem var mı satın almak için? Arkadaşı tg de indirim grubunda buldum referansı vb de varmış.

SX8100 ve SX8200 Pro'da saçma sapan yazma sorunları nüksetti çeşitli güncellemelerden sonra. Öyle ki Windows sürümümü yükselttiğimde yazma hızında düşme meydana gelmişti. Hatta Reddit'te falan da tonlarca konu vardı bununla alakalı. Yeni Windows sürümleriyle optimize çalışacak bir firmware update falan yayınladılarsa alınabilir ama şu haliyle alacaksan adama Crystal Disk Mark testi yapmasını söyle ve Windows sürümünü öğren. Windows 10 20H1'de sorun yaşamıyorken 21H2'ye geçince yazma hızı 500 MB/s'ye sabitlenmişti.

Not: SLC Cache dolduğu için değil, tamamen optimizasyon ve yazılımsal kaynaklı.

Bu arada görsele göre disk PCIe 3.0 x2 olarak çalışıyor. Hız düşük çıkacaktır o yüzden.
3.0 x2 slotu 2 GB/s sunabildiği için zaten yamuk varsa anlaşılır, çünkü 500 MB/s falan çıkıyor bu iki disk direkt yamukluk varsa.

3.0 x2 slotu 2 GB/s sunabildiği için zaten yamuk varsa anlaşılır, çünkü 500 MB/s falan çıkıyor bu iki disk direkt yamukluk varsa.
Hiç içime sinmiyor şu Adata. Çok fazla arıza çıkarttığına denk geliyorum internette.

Doğru düzgün Firmware yayınlıyorlar mı bilmiyorum, takip etmedim onu ama yazılımları meh.

Hiç içime sinmiyor şu Adata. Çok fazla arıza çıkarttığına denk geliyorum internette.

Doğru düzgün Firmware yayınlıyorlar mı bilmiyorum, takip etmedim onu ama yazılımları meh.
Şu an tekrar test ettim, değerler komedi dükkanı. Windows 11 Pro 25H2 kullanıyorum.

En yeni firmware sürümündeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…