oğuz sasi 98
Bilgin
@Caner Uncu etiket için kusura bakmayın hocam, alınır mı sizce? C diski için alacağım. 5 liraya bırakıyor arkadaş, sıfır ayarındaymış.

Maaşı alınca değerlendireyim o zaman bunu hocam. PG ile mi almalıyım sizce başka bir yöntem var mı satın almak için? Arkadaşı tg de indirim grubunda buldum referansı vb de varmış.Donanımsal özellikleriyle değerlendirecek olursak fena değil. XPG'ye (Adata) çok sıcak değilim ben şahsen ama 1 TB için 5.000 TL güzel fiyat bence. Disk de sıfır sayılır zaten.
Fiyatına göre alınabilir.
Bu arada görsele göre disk PCIe 3.0 x2 olarak çalışıyor. Hız düşük çıkacaktır o yüzden.Şu haliyle alacaksan adama CrystalDiskMark testi yapmasını söyle ve Windows sürümünü öğren.
3.0 x2 slotu 2 GB/s sunabildiği için zaten yamuk varsa anlaşılır, çünkü 500 MB/s falan çıkıyor bu iki disk direkt yamukluk varsa.Bu arada görsele göre disk PCIe 3.0 x2 olarak çalışıyor. Hız düşük çıkacaktır o yüzden.
Hiç içime sinmiyor şu Adata. Çok fazla arıza çıkarttığına denk geliyorum internette.3.0 x2 slotu 2 GB/s sunabildiği için zaten yamuk varsa anlaşılır, çünkü 500 MB/s falan çıkıyor bu iki disk direkt yamukluk varsa.
Şu an tekrar test ettim, değerler komedi dükkanı. Windows 11 Pro 25H2 kullanıyorum.Hiç içime sinmiyor şu Adata. Çok fazla arıza çıkarttığına denk geliyorum internette.
Doğru düzgün Firmware yayınlıyorlar mı bilmiyorum, takip etmedim onu ama yazılımları meh.
Şu an tekrar test ettim, değerler komedi dükkanı. Windows 11 Pro 25H2 kullanıyorum.
Eki Görüntüle 277649
En yeni firmware sürümündeyim.
Eki Görüntüle 277651