aaberatmis

Çalışkan
1 ay önce bir PC topladım. Sistemi 1 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yoktu. Az önce Valorant oynarken odayı garip bir koku sardı. Ben de sistemi kapatıp içini kokladım ama o patlama olduğunda sistem hala çalışıyordu. Tekrar açtım ve çalıştı. PSU içinden çok garip bir koku geliyordu. Acı ve ekşi bir koku. Ne olmuş olabilir ve ne yapmalıyım? Yardım edersiniz dostlar umarım.

Gaming.Gen.TR'den aldım. Oraya mı yollamam gerekiyor yoksa XPG markasına mı? Çok kararsız kaldım dostlar.
Kasa ve PSU: XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa

1 ay önce bir PC topladım. Sistemi 1 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yoktu. Az önce Valorant oynarken odayı garip bir koku sardı. Ben de sistemi kapatıp içini kokladım ama o patlama olduğunda sistem hala çalışıyordu. Tekrar açtım ve çalıştı. PSU içinden çok garip bir koku geliyordu. Acı ve ekşi bir koku. Ne olmuş olabilir ve ne yapmalıyım? Yardım edersiniz dostlar umarım.

Gaming.Gen.TR'den aldım. Oraya mı yollamam gerekiyor yoksa XPG markasına mı? Çok kararsız kaldım dostlar.
Kasa ve PSU: XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kondansatör patlamıştır. Çalıştırmayın sistemi. Yollayın garantiye.

Sistemi 2 haftadır yatırıyorum zaten. Ama ne yapıcam çok kararsız kaldım. Kargoya vermekten çekiniyorum biraz hocam.
Yani pek de yapabileceğiniz bir şey yok. Ya garantiye yollayacaksınız ya da yeni PSU alıcaksınız. Muhtemelen kondansatör patlamıştır. Patlayınca berbat bir koku yayıyorlar.