BlasTedWizard

Becerikli
Arkadaşlar seçkin hesabım var ve haftalık droplar için biraz oyun oynayıp haftalık drop ilerlemesini sona getirip çarşambaya kadar bekliyordum. O sıradada arkadaşım ile Xplay'den oynuyordum. Arada bir de vs atıyorduk. İstemcinizin sunucuya katılma izni yok diye hata almaya başladım. Daha sonra internetten baktım. Steam'den dosya doğrulama modem resetleme hepsini denedim. En son desteğe yazdım anti-hile seni banlamış yardım edemem diyor. Macro falan filan diyor. Mouse tekeri ile bunny yapmak macro mu bilmiyorum ama.

1763831953689.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Fare tekeri neden ban sebebi veya macro sayılsın dostum? CS dediğimiz şey CS olalı çoğu kişi zıplamayı oraya çekiyor bu oyunun kendi ayarında var.

Ya AC bilgisayarında olan başka bir programı gördü, ondan uçuruldun. Ya da başka bir şey bilemeyiz. Bu tip programların öyle yanlış veya rastgele ban atma gibi bir olayı yok algoritma bu.

Fare tekeri neden ban sebebi veya macro sayılsın dostum? CS dediğimiz şey CS olalı çoğu kişi zıplamayı oraya çekiyor bu oyunun kendi ayarında var.

Ya AC bilgisayarında olan başka bir programı gördü, ondan uçuruldun. Ya da başka bir şey bilemeyiz. Bu tip programların öyle yanlış veya rastgele ban atma gibi bir olayı yok algoritma bu.

Nasıl olacak şimdi o zaman. Ben yine CS2'den botlarla maç atıp arkadaşımla oynarım sıkıtnı. Olmaz. Ama xplay neden ban attıysa tutup Steam'den VAC yemek istemiyorum.

Ama sanırım neden ban yediğimi biliyorum. Ama normal CS'den de ban yerdim o zaman. Benim bilgisayarda extremeinjector var. Genelde hile inject için kullanıyorlar. Kesin ondan patladım.

Son düzenleme:
Ama sanırım neden ban yediğimi biliyorum. Ama normal CS'den de ban yerdim o zaman. Benim bilgisayarda extremeinjector var. Genelde hile inject için kullanıyorlar. Kesin ondan patladım.
Yani o programı da süs için kullanmadığına göre, bir dahakine dikkat edersin.

Umarım o injektörü online herhangi bir oyun için kullanmıyorsundur, kullanıyorsan da umarım VAC ban yersin.

Yani o programı da süs için kullanmadığına göre, bir dahakine dikkat edersin.

Umarım o injektörü online herhangi bir oyun için kullanmıyorsundur, kullanıyorsan da umarım VAC ban yersin.
Merak etmeyin hocam, online oyunda hile ile işim olmaz. Tek yaptığım hileler mesela basit bir offline oyun olsun böyle level kasmalı. Ben Cheat Engine'den değerleri alıp Visual Studio ile bir DLL yapıp denemeler yapıyorum. Anlayacağınız, zevk işi. Online bir oyunla hile yapmak için ya salak olmak lazım ya da 5 yaşında falan olmak lazım. Hile ile oyunu sen değil, hile oynuyor. Ne anladım ben bu işten o zaman? Cheat Engine örneği olarak Farm Together diye bir oyun var. En çok orada kullanırım.