Bütçe
₺200-₺400
Makaleler
12
Yer
Çorum
Selam arkadaşlar,

Sistemim için beyaz bir masa kurdum. Şu anda bu ürünün 70x30 versiyonunu kullanıyorum ancak hem biraz sarardı hem de bazı yerleri lekelendi, çıkmıyor. Masaya uyumlu olması ve biraz da renk katması için yeşil rengini uygun gördüm. Xrades'in deri masa matı var, bayağı güzel görünüyor. Bu matların oyun amaçlı olmadığını biliyorum. Çok fazla oyun oynayan, özellikle de online oyunlarda takılan birisi değilim. Mouse düzgün kaysın yeterli. Ürün yorumlarında da sorun yaşanmadığını yazmışlar.

Masama uygun olan boyut maksimum 80x40. Daha büyüğü kötü durur. Kullanan var mı şu ürünü, alınır mı?

Daha ucuza da var ancak kalitesini, özellikle de kenarındaki dikişleri beğenmedim. Bu ürün kaliteli duruyor.

Bende var bundan, oyun için uygun değil ama gündelik işler için iş görür. Fiyatının ürünü ne ağlatır ne güldürür.
Aynı fiyata Klasse'nin de ürünü var ama 90x40. O yüzden bir tık büyük. 80x40 tam monitörün ayağından masanın ucuna kadar geliyor, ideal.

Oynadığım oyunlar genellikle tek oyunculu, hikaye tabanlı oyunlar. Onlarda farenin kayması yönünden sıkıntı çıkartmıyorsa benim için yeterlidir. Sorun yaşattı mı sana hiç bu anlamda?

Aynı fiyata Klasse'nin de ürünü var ama 90x40. O yüzden bir tık büyük. 80x40 tam monitörün ayağından masanın ucuna kadar geliyor, ideal.
Xrades genel anlamda Klasse'den daha iyi bana göre bu bütçe de.
Oynadığım oyunlar genellikle tek oyunculu, hikaye tabanlı oyunlar. Onlarda farenin kayması yönünden sıkıntı çıkartmıyorsa benim için yeterlidir. Sorun yaşattı mı sana hiç bu anlamda?
Bu tarz oyunlarda sıkıntı olmaz. FPS oyunlarında memnun etmez.