XRP ve güncel coin piyasası hakkında neler düşünüyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dostecann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 131

dostecann

Çalışkan
Coinlerde bir haftadır çakılış dönemi başladı. Ben analiz kasmayan, değişik sayfalar takip etmeyen, sadece XRP kendi döngüsü içinde düştükçe alan, yükseldikçe satan biriydim. Kazandığım miktar çok fazla da değil ama para sonuçta. 80 TL’den son büyük alımımı yaptım ve geçmiş olsun. Bir ara elde tutulur bir miktar kâra geçmiştim, aklım olaydı satsaydım. Yine kendimce yaza kadar da olsa beklerim. Düzelene kadar bekleriz, unuturuz parayı demeye çalışıyorum. Fakat daha ne kadar düşecek, ne zaman düzelecek ve bu çakılış neden başladı? Milletin parasına konuyorlar büyük ihtimalle.

Moderasyon notu: Bu konuda yazılan ve yapılan yorumlar birer yatırım tavsiyesi değildir.

Daha da düşeceğini düşünüyorum. Btc bile 75k oldu neredeyse. 60k ve altı olursa alım yapmaya başlarım. Kripto için sıradan şeyler bunlar 15 kasım 21de yaklaşık 60k iken 16 Ocak 23 te yaklaşık 15kya kadar düşmüş ve 6 Ekim 25 tarihindeyse 120k+ olmuş. Uzun süre de alabilir kısa sürede alabilir. Btc etf onayı, abdnin kripto ile ilgili aldığı kararlar haricinde söylediklerim bunlar.

Yani gayet beklenen bir seydi çünkü olmayan para yükseltti hep fiyatları borç veya yüksek kaldıraç onlar patlıyor yavaş yavaş. Micro strategy şirketinin BTC maliyeti 76 bin dolar ve BTC oradan aşağı sarktı şirket 1 milyar dolar realize edilmemiş zararda nerdeyse zorla satma yapabilir daha da düşerse o da BTCyi kısa süreli daha da aşağı çekebilir ordan daha fazla kaldıraç patlayabilir.

50k alt coin sepetim vardı. Şimdi 10k 1 senden fazladır yatıyor. Bekleticez mecbur.

İçeri giren paramı alayım da daha girmeyeceğim umarım.

Bu yatırımlar genelikle gözden çıkardığınız rakamlar olması gerek. Ben böyle düşünmüyorum. 50k bastım geri paramı alırsam ne diye uğraştım. Batacak mı? Batsın bunun peşinden koşmak yanlış hareket. İlk hedefin neyse devam. 500k bile olursa çekmem, beni ne zengin ne de fakir eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…