6 65W Gelişen Katılım 26 Mayıs 2026 Mesajlar 57 Beğeniler 16 1 Haziran 2026 #1 20 m takipçisi var. Yaşasaydı Kanye West ve Travis Scott'u geçer miydi? Sosyal medyada gördüm, Travis Scott çok az sahnede durmuş. Bazıları da bu Travis Scott değil diyorlar. Bunlar yoksa plan mı? Niye art arda böyle kişiler geldi?
20 m takipçisi var. Yaşasaydı Kanye West ve Travis Scott'u geçer miydi? Sosyal medyada gördüm, Travis Scott çok az sahnede durmuş. Bazıları da bu Travis Scott değil diyorlar. Bunlar yoksa plan mı? Niye art arda böyle kişiler geldi?
senuzulme Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.115 Çözümler 31 Beğeniler 2.858 Yer İstanbul 1 Haziran 2026 #2 Ben bu kadar bilinen bir sanatçı olsaydım, kesinlikle yerime dublörümü gönderip insanların tepkisini izlemek isterdim. 65W dedi: Bazıları da bu Travis Scott değil diyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten sahnede kendileri söylemiyorlar. Yüzünü gözünü de kapatmış, belki de değildir.
Ben bu kadar bilinen bir sanatçı olsaydım, kesinlikle yerime dublörümü gönderip insanların tepkisini izlemek isterdim. 65W dedi: Bazıları da bu Travis Scott değil diyorlar. Genişletmek için tıkla... Zaten sahnede kendileri söylemiyorlar. Yüzünü gözünü de kapatmış, belki de değildir.