S C O Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 380 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 219 8 Ağustos 2025 #1 Merhaba, Bana rica etsem yabancı dizi önerisinde bulunabilir misiniz lütfen? İzlediğim diziler şunlar: Breaking Bad Narcos Stranger Things Game of Thrones The Witcher Vikings Sherlock Reacher (Bu arada Reacher’i izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim) Dexter Lucifer Ragnarok Shadowhunters The Originals The Vampire Diaries Legacies The Walking Dead Sweet Home Arcane
Merhaba, Bana rica etsem yabancı dizi önerisinde bulunabilir misiniz lütfen? İzlediğim diziler şunlar: Breaking Bad Narcos Stranger Things Game of Thrones The Witcher Vikings Sherlock Reacher (Bu arada Reacher’i izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim) Dexter Lucifer Ragnarok Shadowhunters The Originals The Vampire Diaries Legacies The Walking Dead Sweet Home Arcane
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.092 8 Ağustos 2025 #2 Mr. Robot
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.086 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.785 Yer İstanbul 8 Ağustos 2025 #3 Expanse Fallout
KS KS S C O Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 380 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 219 8 Ağustos 2025 #4 Hasan Merkit dedi: Mr. Robot Genişletmek için tıkla... Peki, nasıl bir dizi tam olarak? Türü nedir?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.530 Çözümler 71 Beğeniler 5.496 Yer Haddonfield, Illinois 8 Ağustos 2025 #5 La Casa De Papel Alice In Borderlands Squid Game Wednesday
BerkayZ87 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.845 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.536 8 Ağustos 2025 #6 Prison Break Lost Scream Squid Game (Evet, bu öneri populistlik içeriyor ama çıtır-çerez niyetine izlenebilir.) Alice in Borderland Chernobyl Black Mirror
Prison Break Lost Scream Squid Game (Evet, bu öneri populistlik içeriyor ama çıtır-çerez niyetine izlenebilir.) Alice in Borderland Chernobyl Black Mirror
Atahan Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 412 Çözümler 2 Beğeniler 264 Yer İstanbul 8 Ağustos 2025 #7 The Queen's Gambit öneririm.
KS KS S C O Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 380 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 219 8 Ağustos 2025 #8 Recep Baltaş dedi: Expanse Fallout Genişletmek için tıkla... Expanse dizisini açık konuşmak gerekirse ilk defa duydum abi. Ama Fallout'u çok duydum, birçok kişi önerdi. Diğer dizileri izlemekten ona bir türlü sıra gelmedi açıkçası.
Recep Baltaş dedi: Expanse Fallout Genişletmek için tıkla... Expanse dizisini açık konuşmak gerekirse ilk defa duydum abi. Ama Fallout'u çok duydum, birçok kişi önerdi. Diğer dizileri izlemekten ona bir türlü sıra gelmedi açıkçası.
Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.618 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 8 Ağustos 2025 #9 S C O dedi: merhaba, Bana rica etsem yabancı dizi önerisinde bulunabilir misiniz lütfen? izlediğim diziler şunlar: Breaking Bad. Narcos Stranger Things. Game of Thrones. The Witcher. Vikings Sherlock Reacher (bu arada Reacher'i izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim) Dexter Lucifer Ragnarok Shadowhunters The Originals. The vampire diaries. Legacies The Walking Dead. Sweet Home. Arcane Genişletmek için tıkla... Silo. Diziyi izledikten sonra kitap serisini de okuyabilirsin.
S C O dedi: merhaba, Bana rica etsem yabancı dizi önerisinde bulunabilir misiniz lütfen? izlediğim diziler şunlar: Breaking Bad. Narcos Stranger Things. Game of Thrones. The Witcher. Vikings Sherlock Reacher (bu arada Reacher'i izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim) Dexter Lucifer Ragnarok Shadowhunters The Originals. The vampire diaries. Legacies The Walking Dead. Sweet Home. Arcane Genişletmek için tıkla... Silo. Diziyi izledikten sonra kitap serisini de okuyabilirsin.
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.412 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.772 8 Ağustos 2025 #10 BerkayZ87 dedi: Squid Game (Evet, bu öneri populistlik içeriyor ama çıtır-çerez niyetine izlenebilir.) Genişletmek için tıkla... İlk 2 sezon harici izlenmemeli. İlk sezon gayet iyiydi sadece işk sezonu öneririm.2.sezon o kadar iyi değildi.3.sezon çok kötü para için çıkarmışlar
BerkayZ87 dedi: Squid Game (Evet, bu öneri populistlik içeriyor ama çıtır-çerez niyetine izlenebilir.) Genişletmek için tıkla... İlk 2 sezon harici izlenmemeli. İlk sezon gayet iyiydi sadece işk sezonu öneririm.2.sezon o kadar iyi değildi.3.sezon çok kötü para için çıkarmışlar