Yabancı Dizi Önerileriniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S C O
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 613
  • Prison Break
  • Lost
  • Scream
  • Squid Game (Evet, bu öneri populistlik içeriyor ama çıtır-çerez niyetine izlenebilir.)
  • Alice in Borderland
  • Chernobyl
  • Black Mirror
Squid Game, 1. sezondan sonra bozdu bence. 2. sezonun sadece 2–3 bölümünü izledim, o kadar. Çok sarmadı açıkçası.
Ama diğer önerdiklerine mutlaka bakacağım.

Lost.
SEE.
Westworld.
Marco Polo.
Gangs of London.
Peaky Blinders.
Sons of Anarchy.
Mindhunter.
The Wire.
The 100.
%3.

Bu arada @S C O bu dizi o kadar gerçekçi ki, bir süre sonra bu gerçekçilik yüzünden sıkılacaksın ama şu ana kadar yapılmış en iyi polisiye dizisidir.

Yukarıya yazmayı unuttum, yabancı değil belki ama Türkçe dizi önerisi istersen Kanıt önerebilirim, oldukça profesyonel bir yapım.

İzlemedim ama adını duydum.
Bu dizinin tam olarak türü nedir? DRAM, komedi, gerilim gibi hangi türlere giriyor?

Genel olarak bilim kurgu, gizem ve dram olarak geçiyor sanırım. Kitap serisi çok güzeldi. Diziside güzel sayılır. İstersen spoiler vermeden ufak bir şey anlatabilirim.

Genel olarak bilim kurgu ve dram olarak geçiyor sanırım. Kitap serisi çok güzeldi. Diziside güzel sayılır. İstersen spoiler vermeden ufak bir şey anlatabilirim.
Yok yok, anlatma kardeşim.
Diziden en ufak bir spoiler verseler keyfim kaçıyor.

https://yabancidizi.tv/profil/dodo61 burda izleyip fav olduğum tüm diziler var neredeyse seç beğen izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…