Yabancıların çoğunluğunun Türkiye'yi Arap ülkesi olarak görmesi

Bu benim çok canımı yakıyor. Sizce de böyle değil mi? Bu sorun başımızdaki iktidar yüzünden. Siz ne düşünüyorsunuz?
Mülteciler yüzünden. Başımızdaki de arap sevicisi olduğu içindir. Bu durum yabancıların cahilliğinden kaynaklanmıyor. İleriki nesilde yani bi 2030 gibi Türkiye'de arap seviciliği, hayranlığı ve arap kültürü yüksek ölçüde azalır diye düşünüyorum. İşte o zaman gerçekten Türk Ülkesi oluruz.

Bu benim çok canımı yakıyor. Sizce de böyle değil mi? Bu sorun başımızdaki iktidar yüzünden. Siz ne düşünüyorsunuz?

Elbette bunun pek çok sebebi var ancak milli takımlarının neredeyse yarısı Afrika'lı olan adamların "Türkler beyaz değil, Türkler aslında böyle, aslında şöyle" yorumlarına itibar edecek değilim.

Mülteciler yüzünden. Başımızdaki de arap sevicisi olduğu içindir. Bu durum yabancıların cahilliğinden kaynaklanmıyor. İleriki nesilde yani bi 2030 gibi Türkiye'de arap seviciliği, hayranlığı ve arap kültürü yüksek ölçüde azalır diye düşünüyorum. İşte o zaman gerçekten Türk Ülkesi oluruz.
Arap kültüründen arınmak istiyorsan gider Asya çölünde yaşarsın. Türk kültürü ile Arap kültürü her zaman iç içe olmuştur. Senin kullandığın isimlerin çoğu Arapça, konuştuğun kelimelerin çoğu Arapça. Osmanlı asırlar boyu Arap harfleri kullanıp şeriat yönetimi altında oldu. Ülken, dünya üzerinde en fazla camiye sahip olan ülkelerden biri. Daha ne kadar Araplaşacaksın? Bu değerlere saygı duymak zorundasın.

Son düzenleme:
Arap kültüründen arınmak istiyorsan gider Asya çölünde yaşarsın. Türk kültürü ile Arap kültürü her zaman iç içe olmuştur. Senin kullandığın isimlerin çoğu Arapça, konuştuğun kelimelerin çoğu Arapça. Osmanlı asırlar boyu Arap harfleri kullanıp şeriat yönetimi altında oldu. Ülken, dünya üzerinde en fazla camiye sahip olan ülkelerden biri. Daha ne kadar Araplaşacaksın? Bu değerlere saygı duymak zorundasın.

Osmanlı hakkında bir şey demek istemiyorum ama Arapça isim açık şekilde halkın kendi isteğiyle asimile olmasından kaynaklanıyor. Cami sayısı da siyasal İslam'cı siyasilerin oy toplama çabası. Parayı israf ediyorlar.

Osmanlı hakkında bir şey demek istemiyorum ama Arapça isim açık şekilde halkın kendi isteğiyle asimile olmasından kaynaklanıyor. Cami sayısı da siyasal İslam'cı siyasilerin oy toplama çabası. Parayı israf ediyorlar.
Müslümanlık dışında birlikteliği sağlayacak bir kültür olmadığı için Türkler İslam'ı seçti, bunu bir araştır derim. Cami sayısı zaten her zaman fazlaydı, günümüz siyasilerin ne yaptığı da beni ilgilendirmez, siyasete karşıyım zaten.

Müslüman'lık dışında birlikteliği sağlayacak bir kültür olmadığı için Türkler İslam'ı seçti, bunu bir araştır derim. Cami sayısı zaten her zaman fazlaydı, günümüz siyasilerin ne yaptığı da beni ilgilendirmez, siyasete karşıyım zaten.

Sürekli savaş halinde olan Müslüman ülkelerin İslam'ın birlikteliği sağladığından haberleri var mı acaba?
Camiler hiçbir zaman bu kadar fazla değildi. Çok büyük bir kısmı para israfı, çünkü çok büyük bir kısmının içi cuma namazı hariç boş kalıyor.

Screenshot_20240711_172638_Chrome.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt