Oyunculukgibisi
Becerikli
Bu benim çok canımı yakıyor. Sizce de böyle değil mi? Bu sorun başımızdaki iktidar yüzünden. Siz ne düşünüyorsunuz?
Ülkede 10 milyona yakın Arap var. 5-6 milyon da aşırı radikal islamcı vardır. Bunların yüzünden "Arap" sanılmamız normal bence.Bu benim çok canımı yakıyor. Sizce de böyle değil mi? Bu sorun başımızdaki iktidar yüzünden. Siz ne düşünüyorsunuz?
Mülteciler yüzünden. Başımızdaki de arap sevicisi olduğu içindir. Bu durum yabancıların cahilliğinden kaynaklanmıyor. İleriki nesilde yani bi 2030 gibi Türkiye'de arap seviciliği, hayranlığı ve arap kültürü yüksek ölçüde azalır diye düşünüyorum. İşte o zaman gerçekten Türk Ülkesi oluruz.Bu benim çok canımı yakıyor. Sizce de böyle değil mi? Bu sorun başımızdaki iktidar yüzünden. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence evet öyle hocam. Çünkü zaten ülkenin yöneticisi bile ülkeyi Arap turistlere açık açık satıyor.Bu benim çok canımı yakıyor. Sizce de böyle değil mi? Bu sorun başımızdaki iktidar yüzünden. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bu benim çok canımı yakıyor. Sizce de böyle değil mi? Bu sorun başımızdaki iktidar yüzünden. Siz ne düşünüyorsunuz?
Arap kültüründen arınmak istiyorsan gider Asya çölünde yaşarsın. Türk kültürü ile Arap kültürü her zaman iç içe olmuştur. Senin kullandığın isimlerin çoğu Arapça, konuştuğun kelimelerin çoğu Arapça. Osmanlı asırlar boyu Arap harfleri kullanıp şeriat yönetimi altında oldu. Ülken, dünya üzerinde en fazla camiye sahip olan ülkelerden biri. Daha ne kadar Araplaşacaksın? Bu değerlere saygı duymak zorundasın.Mülteciler yüzünden. Başımızdaki de arap sevicisi olduğu içindir. Bu durum yabancıların cahilliğinden kaynaklanmıyor. İleriki nesilde yani bi 2030 gibi Türkiye'de arap seviciliği, hayranlığı ve arap kültürü yüksek ölçüde azalır diye düşünüyorum. İşte o zaman gerçekten Türk Ülkesi oluruz.
Arap kültüründen arınmak istiyorsan gider Asya çölünde yaşarsın. Türk kültürü ile Arap kültürü her zaman iç içe olmuştur. Senin kullandığın isimlerin çoğu Arapça, konuştuğun kelimelerin çoğu Arapça. Osmanlı asırlar boyu Arap harfleri kullanıp şeriat yönetimi altında oldu. Ülken, dünya üzerinde en fazla camiye sahip olan ülkelerden biri. Daha ne kadar Araplaşacaksın? Bu değerlere saygı duymak zorundasın.
Müslümanlık dışında birlikteliği sağlayacak bir kültür olmadığı için Türkler İslam'ı seçti, bunu bir araştır derim. Cami sayısı zaten her zaman fazlaydı, günümüz siyasilerin ne yaptığı da beni ilgilendirmez, siyasete karşıyım zaten.Osmanlı hakkında bir şey demek istemiyorum ama Arapça isim açık şekilde halkın kendi isteğiyle asimile olmasından kaynaklanıyor. Cami sayısı da siyasal İslam'cı siyasilerin oy toplama çabası. Parayı israf ediyorlar.
Müslüman'lık dışında birlikteliği sağlayacak bir kültür olmadığı için Türkler İslam'ı seçti, bunu bir araştır derim. Cami sayısı zaten her zaman fazlaydı, günümüz siyasilerin ne yaptığı da beni ilgilendirmez, siyasete karşıyım zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.