Kartal pençesi
Başarılı
Kilom normal ve sağlıklıyım. Fakat yağ oranı fazla olduğundan kilolu gözüküyorum. En hızlı nasıl yağ oranımı düşürürüm?
Zaten günde 1500 - 1700 kalori alıyorum hala yağlıyım.Diyet.
Diyete başlayacaksın, sağlık sorunun yoksa protein ağırlıklı besleneceksin. Diyet derken bir diyetisyene falan gitmene gerek yok. Beslenme ve kalori takip uygulamaları kullanacaksın. Ben Samsung kullandığım için Samsung uygulamaları kullanıyorum. Orada yediğin her besinin besin değerleri var zaten.
Kalori İhtiyacını Hesapla - Fit Yemek
Günlük kalori, protein, karbonhidrat ve yağ ihtiyacını öğrenmek için kalori hesaplayıcımızı kullanabilirsin.fityemek.com
Önce buradan kalori ihtiyacını hesapla ve kilo kaybı için gereken kaloriyi baz alarak uygulamada günlük kalori sınırını seç. Sonrasında beslenmende şekerden, kalitesiz karbonhidrattan tamamen uzak duracaksın. Şeker yasak, şeker yok. Şekerli herhangi bir şeye bulaşma, tatlandırıcı kullan. Kafeine karşı bir alerjin yoksa kafein kullanımını arttır. Yürümek ve koşmak bir yere kadar kalori yakacaktır ama ne ağırlık ne koşu sana diyetin verdiği yağ yakma seviyesini sağlamaz. Diyetini oturttuktan sonra ağırlık kaldıra ve yürüyüşe başlayabilirsin. Bunların da verilerini tut. Yani gün sonunda yürüyüş ve yaptığın sporu da yaktığı kaloriyi az çok görüyor ol. Gün sonunda hem diyet yapıyor hem de ek sporla kalori yakıyor olacaksın. Gündelik yağ alımına dikkat et. Samsung bu konuda detaylı bir uygulama desteği verdiği için orada besinlerin yağ oranları falan tükettiğin gramaja göre sana veri şeklinde sunuluyor. Yani sen kalorini düşük tutsan bile çok yağ alırsan sıkıntı çıkar.
1500 kalorinin içinde 500gr tavuk falan varsa normal. Bak orada detaylı şekilde belirttim, yağ ne kadar alıyorsun? Kilolu birisi ya da daha doğrusu yağlı birisinin aldığı yağın gram gram önemi var. Vücut yağ aldıkça kalori düşse ne olur? Dışarıdan yemek yiyorsan bunu bırak. Evde her şeyi kendin yap.Zaten günde 1500 - 1700 kalori alıyorum hala yağlıyım.
Şeker ile birlikte en önemli ikinci nokta tam olarak bu. Fazla yağ dökülmüş ise ise salata bile yemekten kaçın.Bak orada detaylı şekilde belirttim, yağ ne kadar alıyorsun?
1500 kalorinin içinde 500gr tavuk falan varsa normal. Bak orada detaylı şekilde belirttim, yağ ne kadar alıyorsun? Kilolu birisi ya da daha doğrusu yağlı birisinin aldığı yağın gram gram önemi var. Vücut yağ aldıkça kalori düşse ne olur? Dışarıdan yemek yiyorsan bunu bırak. Evde her şeyi kendin yap.
Önerim kalorinin bir kısmını protein kaynağı dışında pirinç lapasından alman. Neredeyse gram başına kalori gibi bir hesabı var. Çok azıcık zeytinyağlı lapa yapacaksın. Ayrıca zeytinyağı dışında da yağ kullanmamalısın.
Skinny fat durumundasındır. Ağırlık çalışman lazım.Kilom normal ve sağlıklıyım. Fakat yağ oranı fazla olduğundan kilolu gözüküyorum. En hızlı nasıl yağ oranımı düşürürüm?
Çalışıyorum onu da.Skinny fat durumundasındır. Ağırlık çalışman lazım.