Çözüldü Yalama yapan kasa vidaları nasıl çıkartılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chef
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    kasa
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekran kartının altındaki 3 vidadan sökmek zorundayım, ekran kartı destek aparatı için. Fakat vidalar çıkmıyor, bir tanesi dönüyor ama nafile, diğerleri ise sanki Hulk vidalamış gibi dönmüyor bile. Şarjlı tornavida ile denedim, olmadı. Zibilyon tane uç denedim, o da olmadı. Kasam Corsair 4000X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Siz bilirsiniz ama bu sefer de yuvası zarar görmez mi? Arkadan pense ile tutabiliyor musunuz?
Tutsam bile aci nedeniyle pek fayda etmiyor. Bi anda kaciyor. Tuttugum an cevirmeye calisiyorum ztn.

Siz bilirsiniz ama bu sefer de yuvası zarar görmez mi? Arkadan pense ile tutabiliyor musunuz?
Tm bi tanesi cikti fakat digeri birazcik cikmasina ragmen oyle mavlana gibi donuyor.

Tutsam bile aci nedeniyle pek fayda etmiyor. Bi anda kaciyor. Tuttugum an cevirmeye calisiyorum ztn.

Tm bi tanesi cikti fakat digeri birazcik cikmasina ragmen oyle mavlana gibi donuyor.
Tamam iki vidada cikti. Bi tane bracket şehit oldu amel defteri kapandi. Cikaramadigim vidayi ancak bracketi koparircasina cekerek cikardim. Sonra yuvayi biraz düzelttim.
Bicakla vidayi mi keseyim? Bicak ile hic bir halt yapmadim vida konusunda bu zamana kadar cunku.
Vidanın üzerindeki yalama olmuş "+"'yı "-"'ye çeviriyoruz. Sonra da düz tornavida ile çeviriyoruz. Ben denediğim zaman bıçakla hafif izi oluşturup sonra düz tornavidayı yerleştirip arkadan vurmuştum. İçine girdikten sonra çevirip çıkarmıştım ama sizin vidanın konumu vs. farklı olabilir. İsterseniz deneyin ama dikkat edin.

Hocam ondan once arka kisimdan cekicle vursam?

Dosya Ekleri

• 17092884222983835007115493317780.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 79

Tamam iki vidada cikti. Bi tane bracket şehit oldu amel defteri kapandi. Cikaramadigim vidayi ancak bracketi koparircasina cekerek cikardim. Sonra yuvayi biraz düzelttim.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…