Yalova'dan İstanbul'a en ucuza nasıl gidilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 74
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaşlar selam, 144 bin sıralama yapmıştım bu yıl sayısalda. Tercihlerimde olan ama asla beklemediğim Yalova Üniversitesi nasıl olduysa 116 binden bu sıralamaya gelmiş.

Şehir İstanbul ve Bursa'ya aşırı yakın olduğu için aklıma takıldı, Yalova'dan İstanbul'a İDO feribotları dışında gitmenin daha ucuz bir yolu var mı? Feribot fiyatları 350 TL gibi gözüküyor çünkü, ben de merak ettim Osmangazi Köprüsü de var çünkü.

BlaBla gibi programlar ile belki daha uyguna gelebilir ama illa ki köprü ücretini de yansıtacaklardır. İDO ile hızlı ve rahat geçersiniz.

İDO Feribotları ile şehrin kendi otobüs firması aynı yerden kalkıyordu. İDO Pendik İskelesi'nde inmek sanırım en ucuzu, şehrin kendi otobüs firması genel ortalamadan daha yüksek kalitede hizmet verdiği için (gerçekten öyle, defalarca kullandım) Yalova-Dudullu için bile 449 TL istemiş. İDO hem daha konforlu hem de daha güzel manzaraya sahip, en ucuz gidiş yolu İDO yani her şekilde.

Ek olarak, İDO Yenikapı'ya ekstra para vermenin alemi yok, İDO Pendik İskelesi ile Pendik Marmaray oldukça yakın, bir İstanbulkart çıkarırsanız boğaza varmanız maksimum 35-40 dakika.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…