Merhaba, 2 yıl önce IPad'im yamuldu ya da pili şişti emin değilim. Garanti süresi 1 yıl önce doldu ama garanti süresi içerisinde şehrimdeki servise götürdüm. Cihazın yamuk olduğunu ve bir işlem yapılamayacağını söyleyerek 10k karşılığında yeni bir cihaz ile değişim yapabileceğini söylediler. Bana bu çok pahalı gelmişti. Şehrimde başka bir servis olmadığından aldığım yer olan Teknosa'ya götürdüm. Onlar da, biz de Apple servisine yolluyoruz ve bu biraz uzun sürüyor dedi. O yüzden kendin yollarsan daha kısa sürede sonuç alırsın dediler bende Gürgençlere yolladım orası da cihazın sökülemeyeceğini ve sökülürse tekrar toplamanın yamukluktan dolayı zor olduğunu ve yine aynı şekilde değişim yapabileceklerini söylediler. Sonrasında FPPRO servisine sordum, onlar da kasa değişimi yapmadıklarını söylediler. Şu anda cihaz yamuk ve bu ara sıra beni rahatsız ediyor. Kılıfla kullanmadım, servis sürecinde ve kasada kenar kısımlarda çizikler oluştu. 2 yıl daha kullanmak ve sonrasında ya değişime vermek ya da kardeşime vermek istiyorum. İki türlü de yaptırmalıyım çünkü değişimde hurda fiyatına alıyorlar. Sizce ne yapmalıyım?
Cihazın sorunları:
Sadece koyu renklerde var beyaz ve yakın renklerde yok.
Cihazın sorunları:
Sadece koyu renklerde var beyaz ve yakın renklerde yok.
Son düzenleyen: Moderatör: