Yan işletim sistemi için Linux dağıtımı önerisi

Arkadaşlar Linux bir işletim sistemi arıyorum. Yan işletim sistemi olarak kurmak istiyorum. Hangi dağıtımı kullanmalıyım?

Eğer Linux'a başlamayı düşünüyorsanız Zorin kurun derim sakın Pardus'a yaklaşmayın ya da Fedora kurabilirsiniz biraz uğraştırabilir Fedora Ubuntu kullandıktan sonra Fedora'ya alışmak benim için zor olmuştu.

Zorin ile Pardus arasında aman aman fark yok. İkiside kötü çalışıyor. LMDE varken hele asla Zorin önerilmez.

Per

Zorin OS.

Var Zorin bin kat daha kullanıcı dostu ve Ubuntu tabanlı olduğu için bayağı stabil. Çoğu program onunla uyumlu çalışıyor.
Kağıt üzerinde en kullanıcı dostu dağıtım Zorin OS.

O performans sorunlarıyla mı? Her şey arayüz değildir.

Sanırım en parlak baktığım o. Bu arada Elementary OS artık paralı mı? Para istiyordu en son girdiğimde.
Paralı değil para kısmına 0 yazın ve indirin. isteğe bağlı bağış amaçlı o para yeri.

Per.

O performans sorunlarıyla mı? Her şey arayüz değildir.

Evet ama hem kullanıcıya Linux'u öğretiyor hem de kolay arayüzü olduğu için Windows gibi anlaşılır kılıyor performans sorunları ortalama bir PC için hiç sıkıntı değil benim görüşüm böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…