R Ranton Kouga Ziyaretçi 11 Mayıs 2025 #1 Oyunu bir şekilde buldum. Önceden bayağı bir oynardım ama ilerleme kaydedemiyordum, şöyle biraz anlatacak olan var mı? Bir yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025
Oyunu bir şekilde buldum. Önceden bayağı bir oynardım ama ilerleme kaydedemiyordum, şöyle biraz anlatacak olan var mı? Bir yardımcı olur musunuz?
6 6036 Uzman Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Beğeniler 28 11 Mayıs 2025 #2 Oyunu indirip dosyaları çıkartmanız yeterli. İlerleme kaydetme sorunu belki önceki Build'larda yaşanan sorun olmuştur belki son sürümde yoktur.
Oyunu indirip dosyaları çıkartmanız yeterli. İlerleme kaydetme sorunu belki önceki Build'larda yaşanan sorun olmuştur belki son sürümde yoktur.
KS KS R Ranton Kouga Ziyaretçi 11 Mayıs 2025 #3 6036 dedi: Oyunu indirip dosyaları çıkartmanız yeterli. İlerleme kaydetme sorunu belki önceki Build'larda yaşanan sorun olmuştur belki son sürümde yoktur. Genişletmek için tıkla... Amaçtan bahsettim neler yapabiliriz diye video varsa da olur. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2025
6036 dedi: Oyunu indirip dosyaları çıkartmanız yeterli. İlerleme kaydetme sorunu belki önceki Build'larda yaşanan sorun olmuştur belki son sürümde yoktur. Genişletmek için tıkla... Amaçtan bahsettim neler yapabiliriz diye video varsa da olur.
6 6036 Uzman Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 18 Çözümler 1 Beğeniler 28 11 Mayıs 2025 #4 Silinen üye dedi: Amaçtan bahsettim neler yapabiliriz diye video varsa da olur. Genişletmek için tıkla... Oyunu çok oynamadım, fakat neler yapabiliriz derken önceden oynadığınıza kıyasla pek bir özellik eklenmedi 1980'ler modundan sonra.
Silinen üye dedi: Amaçtan bahsettim neler yapabiliriz diye video varsa da olur. Genişletmek için tıkla... Oyunu çok oynamadım, fakat neler yapabiliriz derken önceden oynadığınıza kıyasla pek bir özellik eklenmedi 1980'ler modundan sonra.