Özellikle bir yere giderken hangi toplu taşımaya bineceğim, nerede ineceğim gibi şeylerden dolayı kullanıyorum. Fakat Yandex Maps ve Google Maps farklı şeyler gösterebiliyor, bu da kafamı karıştırıyor. Sizce hangisi daha güncel ve güvenilirdir?
Özellikle bir yere giderken hangi toplu taşımaya bineceğim, nerede ineceğim gibi şeylerden dolayı kullanıyorum. Fakat Yandex maps ve Google maps farklı şeyler gösterebiliyor, bu da kafamı karıştırıyor. Sizce hangisi daha güncel ve güvenilirdir?
Google Maps'i tavsiye ederim fakat yürüyerek gidiyorsanız Google Maps, bazen çok dolandırabiliyor. Alt geçit varken otoyoldan dolaştırmıştı beni. Yandex ise direkt alt geçitten götürdü. Yaşadığınız yere göre de değişiyor, ikisini de deneyip öyle karar vermenizi öneririm şahsen.
Google'ın servisi, anlamadığım bir biçimde şehir içinde "Girilmez" ibaresi olan sokaklara sokuyor beni inatla. Navigasyon için bu yüzden Yandex'in servisini kullanıyorum ama onun dışında yer bakmam vs. gerektiğinde Google daha kapsamlı bir veri sunuyor.