Yandex, Türkçe için nasıl?

Hangi konulardaki aramalarda tatmin etmedi?

Animasyonları da çok akıcı tarayıcı olarak.

Tarayıcısının çevirisi hala sorunlu bazen hiç bazen de yarım yamalak çeviriyor hem sayfa hem de görsel çevirisidr ayni sorunlar
Video çevirisine de bir Türkçe dil gelemedi.

Tarayıcısının çevirisi hala sorunlu bazen hiç bazen de yarım yamalak çeviriyor hem sayfa hem de görsel çevirisidr ayni sorunlar.
Video çevirisine de bir Türkçe dil gelemedi.

Eklentilerle doğru düzgün hale getirilebilir çeviri. Bunun dışında Yandex hesabı açmaya değer mi? Firefox güzel de bazen önbellek temizlemem gerekiyormuş gibi geliyor telefon tarafında. iPad tarafında zaten çevirisiz. Edge tasarımı arada hoşuma gitmiyor. Yandex genel olarak hoşuma gitti de veriler konusunda kararsızım. Yandex'te daha önce veri sızıntısı oldu mu? Google photos kullanmaya devam ederim. Mailim de Outlook. Yandex eşitlemesi için soruyorum daha çok.

Arama motoru olarak Google'ın gösteremediği bazı şeyleri gösterse de birçok zaman web crawlerları zararlı istek olarak yakalanabiliyor. Kaldı ki robots.txt'de crawl rate değerine uymadan crawl etmeye çalıştığından ötürü Cloudflare birçok zaman Yandex'in botlarını zararlı istek diye banlıyor. Yani Türkiye'de o kadar da mantıklı bir arama motoru alt yapısı değil bana kalırsa.

Yandex uygulamasının arayüzü hoşunuza gittiyse arama motorunu istediğinize çevirip Yandex uygulamasını kullanabilirsiniz bence.

Konuyu bilmediğim için sorma gereksinimi duydum. Cloudflare böyle yapıyor iken Yandex neden o şeyleri kullanmaya devam ediyor? Ambargo değildir diye düşündüm.

Konuyu bilmediğim için sorma gereksinimi duydum. Cloudflare böyle yapıyor iken Yandex neden o şeyleri kullanmaya devam ediyor? Ambargo değildir diye düşündüm.

Klasik Rus vurdumduymazlığı. Techolay'ı Yandex botları indeksleyebiliyor olmalı, öyle ayarlamıştım ama bir rate limiti var. O limite saygı göstermezse hiç erişemiyor

Böyle dize getirmek de mümkün arama motorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…