Makaleler
17
Günlerdir yurt dışındayım ve Yanımda uygulamasındaki ücretsiz 3 GB yurt dışı internet paketini kullanıyorum. Normalde 3 defa alma hakkımız olduğu yazıyor ancak 1 defa aldıktan sonra görseldeki gibi hata veriyor. Babamın telefonundan bakıyorum 3 defa sorunsuzca alınabiliyor ancak ben deneyince hata veriyor.
Bunun haricinde uygulamaya girerken de sorun yaşıyorum. Ayarlardan uygulama verilerini sıfırlamadığım sürece uygulama açılmıyor, başlangıçtaki Vodafone logosunda kalıyor. Ne yapabilirim acaba?

Screenshot_20250728_225855_Yanmda.webp

Bakımda yazıyor ancak günlerdir böyle ve dediğim gibi, babamın telefonundan sorunsuzca kullanabiliyorum.

Bu arada belirtmem gerekli mi bilmiyorum ancak benim telefonum Samsung S24 FE, babamınki iPhone 15 Pro Max.

Son düzenleme:
Saçma sapan uygulama yapıyorlar başka sebebi yok. Bu durum telefona mı özeldir bilmiyorum fakat bende Wi-Fi faturasını ödeyemiyorum direk beyaz ekran geliyor, mecbur bankacılık uygulamasından ödüyorum. Müşteri hizmetlerini aradım hiçbir destek sunulmuyor anca biz buradan ödeyelim diyorlar.