• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Yanında CD ile gelen gamepadi çalıştırmak için CD kullanmak zorunlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 11100
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 104
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

11100

Becerikli
Merhaba arkadaşım benim laptopumda PES 13 oynayabilelim diye kendine gamepad aldı 200 TL'lik. Bu gamepad bugün geldi yanında mini CD göndermişler. Biz bu gamepadi oyunu oynarken tüm işlevleriyle kullanmak için CD'yi kullanmak zorunda mıyız? Laptopumda CD okuyucu yok maalesef. CD olmadan çalışır mı gamepad?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dene bakalım çalışacak mı Kablolu mu kablosuz mu?

Merhaba hocam CD'nin içinde muhtemelen gamepad için sürücü olabilir, ama çoğu gamepad tak-çalıştır olduğu için gerek kalmadan çalışabilir. Direkt deneyin, olmazsa üretici sitesinden sürücü indirirsiniz.

Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Hallettim gamepadi taktım pes13'ün settings uygulamasından gamepadi seçince oyun algıladı kullanabiliyoruz. Şu anlık CD'ye gerek kalmadı gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…