Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.005 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Nisan 2024 #1 Böyle bir kitap gördüm. Normalde başladım başka derslere ama böyle planlı programlı kitaplar hoşuma gidiyor. Kullanan var mı? Sadece soru bankası mı yoksa notlar da var mı? Bir de kısa ve öz pratik notlar varsa tadından yenmez benim için. Yanıt Yayınları Ders Bitirme Kampı Ayt E.a.-sözel Fiyatı, Yorumları - Trendyol Yanıt Yayınları Ders Bitirme Kampı Ayt E.a.-sözel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Soru-cevap kısmına baktım sadece testmiş. Son düzenleme: 7 Nisan 2024
Böyle bir kitap gördüm. Normalde başladım başka derslere ama böyle planlı programlı kitaplar hoşuma gidiyor. Kullanan var mı? Sadece soru bankası mı yoksa notlar da var mı? Bir de kısa ve öz pratik notlar varsa tadından yenmez benim için. Yanıt Yayınları Ders Bitirme Kampı Ayt E.a.-sözel Fiyatı, Yorumları - Trendyol Yanıt Yayınları Ders Bitirme Kampı Ayt E.a.-sözel yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Soru-cevap kısmına baktım sadece testmiş.
1 1138 Uzman Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.432 Makaleler 6 Çözümler 22 Beğeniler 2.589 7 Nisan 2024 #2 12 günde hiçbir şey bitmez.