Yapay zeka araçları (ChatGPT, Gemini vs.) Kullanıyor musunuz?

Lacan 2

Üstün
Makaleler
81
Merhaba, forum üyeleri!
Forumda oldukça yapay zeka ile ilgili içerik ürettiğimi, bu konuyu sevdiğimi bilenler bilir.
Ama fark ettim ki günümüzü oldukça kolaylaştıran bu araçlar pek ilginizi çekmiyor. Ya da bana öyle geldi. Ama merak ettim. Dünyada büyük yankı uyandıran bu araçları siz kullanıyor musunuz, ne sıklıkta, hangi tip görevler için kullanıyorsunuz?

Ben oldukça sık kullanıyorum. Gemini artık benim arkadaşım oldu.
Beraber Arcadia isminde bir evren yaratıyoruz. Oldukça yaratıcı içerikler üretebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece bir kere kullandım. O da kötü durumdaki bir barakada Minnie ile oturan ve bira içen Mickey Mouse çizdirmek için.

İfadeler: 199
Şu an iş ve ders için kullanıyorum, ara sıra ihtiyaç oluyor.

İfadeler: 199
Leo benim işimi görüyor. Ekstra olarak ise arada Bing ile resim üretiyorum.

Kullanmıyorum. Önceden ödevlerde falan kullanırdım fakat kendi araştırmam daha üstün. Yalan yanlış bilgi verip duruyor özellikle ChatGPT. Kullanmasını bilmiyorumdur belki. Bir de destek olmak istemiyorum yapay zeka teknolojilerine, olası bir tehdit olarak görüyorum gelecekte.

Ara sıra ChatGPT'yi kullanıyorum ancak düzenli olarak hayatıma bir türlü oturtamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…