Bende Gemini 3 banana ile denemeler yaptım. Evet muhteşem iş çıkartıyor ancak tam olarak muhteşem değil yazıları uzaktaki detay ve yazıları tam anlamıyla veremiyor orada da Photoshop devreye giriyor. Bazen elleri de bozuyor. Bunun haricinde harika işler çıkartıyor. Bir de gerçekçi sinematik promtlar yazdırıp denedim bazısını birebir film dizilerden çekiyor. Yani birkaç yıla neyin gerçek olduğunu bilemeyeceğiz. Video kısmı veo isteneni veremiyor maalesef. Çok hatalar var.
Mükemmel promptlarla bu fotoğraflar elde ediliyor şimdilik. Ama bu demek değil ki ileride bu sayı artacak.
Belki abarttığımı düşüneceksiniz ama en basit firmaların bile elinde AI fotoğraf üretme araçları var, artık dünya hukukunun buna bir dur demesi lazım çok kötü cıvkı çıkacak bu işin.
Mükemmel promptlarla bu fotoğraflar elde ediliyor şimdilik. Ama bu demek değil ki ileride bu sayı artacak.
Belki abarttığımı düşüneceksiniz ama en basit firmaların bile elinde AI fotoğraf üretme araçları var, artık dünya hukukunun buna bir dur demesi lazım çok kötü cıvkı çıkacak bu işin.
Açık kaynak bir şekilde herkese açık halde kullanılabiliyor zaten. Hatta profil resmimi kendim sistemim üzerinden yaptım. RTX ekran kartı olan herkes rahatça kullanabilir.