Artık bıktım her kaliteli içerik üretici artık yapay zekâ kullanıyor vallahi adamı dellendiriyor ya ücretsiz hazır videolar kullan o bile daha iyi yapay zekâ çok absürt ve kalitesiz duruyor bu durum geçecek mi?
Artık bıktım her kaliteli içerik üretici artık yapay zekâ kullanıyor vallahi adamı dellendiriyor ya ücretsiz hazır videolar kullan o bile daha iyi yapay zekâ çok absürt ve kalitesiz duruyor bu durum geçecek mi?
Video tarafında gerçekten çok daha iyileşmesi gerekiyor yayıncıların bundan vaz geçeceğini düşünmüyorum ama. Diğer türlü istatistik, kodlama, akademik araştırma konusunda çok iyi seviyedeler.
Konu sahibi arkadaşa katıldığım şey büyük firmaların bile yapay zekâ kullanması, milyonlarca lira kazanıyorsunuz reklama bütçe ayıramıyorlar mı anlamıyorum, her gördüğümde sinirim bozuluyor ara sıra TikTok'taki hamam böceği videoları komik oluyor
Tahminimce bir süre daha böyle tırmanarak gidecek ve bir anda hypeı düşecek ve kullanımı azalacak. Genelde bu kadar hypelanan teknolojilerin sonu bu şekilde oluyor. Sadece gerçekten işine yarayanlar kullanmaya devam ediyor, diğer insanlar da bir sonraki hype trenine devam ediyorlar.
Hem işinde hem de günlük hayatında AI kullanan biri olarak ben de ortada dolaşan videoların çoğundan rahatsızım. Hamam böceği falan güzel gülüp geçiyoruz da bu videoların kalitesindeki şeyleri ciddi ciddi içerik diye paylaşanlar var. Hatta TV kanallarında bu kalitede içeriklere rastladım, gerçekten üzücü. Şuan insanlık bir prompt yazar her şeyi yaparım zannediyor, yapamadıklarını fark edecekler.
2-3 yıl öncesine göre önemli bir yol katetti yapay zeka. Açıkçası ben bu durumdan memnunum fakat ileride çok ama çok tehlikeli bir teknoloji olduğu da bir gerçek. Acaba bunun önüne nasıl geçilecek?