Yapay zekâ, güncel teknolojiye ait arama sonuçlarını görebilir mi?

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Selam,
Merak etmeyin derdim yapay zekâya yazı yazdırmak falan değil. Bunu hiçbir zaman yapmadım ve yapmam. Derdim şu, yapay zekâ bana mesela şu sıralar en çok aranan mavi ekran hatası tarzı bir şey söyleyebilir mi güncel olarak? Ben de onun çözümünü kendim araştırır ve elimle siteye yazarım.

Derdim kurnazlık değil, öyle anlaşıldıysa özür dilerim. Ancak siteme yazacak faydalı yazı bulamıyorum.
Neden yapay zekaya başvurdum onu da anlatayım, hem fikir bulamıyorum hem de revaçtaki konular için.
Ben sitemde şu an tek adminim. Bu yüzden öyle deliler gibi arama ve makale yazmak gibi amaçlarımda yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Web'de ara özelliğini kullansam ne olur peki hocam?

Araştırmalar için Grok'u kullan, en çok kaynağı ve en doğru bilgiyi o veriyor şu anlık. Ancak GPT-5'te o kadar kötü değil, web'de ara özelliği iyi çalışıyor.

Son haberlere ulaşırsın lakin kesinliği normalden de düşük olur.
Yani işin açığı salla diyorsunuz. Neyse ben de elime ne geçerse yazacağım öyleyse, bakalım. Şu sıralar trafik inanılmaz düşük ondan sormak istemiştim. Sağ olasınız

Araştırmalar için Grok'u kullan, en çok kaynağı ve en doğru bilgiyi o veriyor şu anlık. Ancak GPT-5'te o kadar kötü değil, web'de ara özelliği iyi çalışıyor.
Aslında evet, Grok, twitter ile anlık eğitiliyor diye biliyorum.

Grok ve Gemini çok iyi yapıyor o işi. Ben ChatGPT'yi kullanmayı bu sebepten dolayıı azalttım. (Kullanım hakkının kısıtlı olmasından dolayı.)

Mesela bu bilgi doğru mu arkadaşlar?:
Windows 11 Ağustos 2025 güncellemesi (KB5063878), BSOD sorununa neden oluyormuş dediğine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…