Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.292 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 8 Mayıs 2026 #11 LazJedi dedi: Yazı yazmak için yapay zekaya ihtiyaç duymamak güzel bir şey. Yakında burası da AI slop dolacak. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarını düzeltmek için iyi bir araç bence. Diğer düzeltme aracı kötüydü.
LazJedi dedi: Yazı yazmak için yapay zekaya ihtiyaç duymamak güzel bir şey. Yakında burası da AI slop dolacak. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarını düzeltmek için iyi bir araç bence. Diğer düzeltme aracı kötüydü.
Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 460 Beğeniler 229 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 8 Mayıs 2026 #12 O zaman haneye hayırlı olsun.
Eagles Yetkin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.427 Makaleler 31 Çözümler 8 Beğeniler 4.514 Yer Kocaeli 8 Mayıs 2026 #13 Limit artarsa daha iyi olur sanki. Sonuçta rehber hazırlarken bile hatalar çok olabiliyor. Bence güzel bir özellik olmuş, yenilik iyidir.
Limit artarsa daha iyi olur sanki. Sonuçta rehber hazırlarken bile hatalar çok olabiliyor. Bence güzel bir özellik olmuş, yenilik iyidir.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 15 Beğeniler 845 Yer CachyOS 8 Mayıs 2026 #14 Daha dün bu özelliği düşünüyordum, dediğimde oldu.
Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.017 Çözümler 1 Beğeniler 854 8 Mayıs 2026 #15 Vâveylâ dedi: Daha dün bu özelliği düşünüyordum, dediğimde oldu. Genişletmek için tıkla... Tüm şansını burada kullandın galiba.
Vâveylâ dedi: Daha dün bu özelliği düşünüyordum, dediğimde oldu. Genişletmek için tıkla... Tüm şansını burada kullandın galiba.
KS KS Barış Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.162 Makaleler 20 Çözümler 188 Beğeniler 5.721 8 Mayıs 2026 #16 Eagles dedi: Limit artarsa daha iyi olur sanki. Sonuçta rehber hazırlarken bile hatalar çok olabiliyor. Bence güzel bir özellik olmuş, yenilik iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu an için kullanımı ve tüketimi görmek için bu şekilde ayarlandı. İlerleyen süreçte günlük hak için düzenleme yapılabilir.
Eagles dedi: Limit artarsa daha iyi olur sanki. Sonuçta rehber hazırlarken bile hatalar çok olabiliyor. Bence güzel bir özellik olmuş, yenilik iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu an için kullanımı ve tüketimi görmek için bu şekilde ayarlandı. İlerleyen süreçte günlük hak için düzenleme yapılabilir.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 15 Beğeniler 845 Yer CachyOS 8 Mayıs 2026 #17 Morthunel dedi: Tüm şansını burada kullandın galiba. Genişletmek için tıkla... Aslında bir aydır düşünüyordum da dün bir daha aklıma geldi.
Morthunel dedi: Tüm şansını burada kullandın galiba. Genişletmek için tıkla... Aslında bir aydır düşünüyordum da dün bir daha aklıma geldi.
2 27163 Becerikli Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 326 Çözümler 2 Beğeniler 455 8 Mayıs 2026 #18 Barış dedi: Şu an için kullanımı ve tüketimi görmek için bu şekilde ayarlandı. İlerleyen süreçte günlük hak için düzenleme yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada . , ? Gibi işaretleri koymuyor haberiniz olsun düz düzelt bu konuda daha iyi şu anlık.
Barış dedi: Şu an için kullanımı ve tüketimi görmek için bu şekilde ayarlandı. İlerleyen süreçte günlük hak için düzenleme yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada . , ? Gibi işaretleri koymuyor haberiniz olsun düz düzelt bu konuda daha iyi şu anlık.
The Man From Earth Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.947 Çözümler 11 Beğeniler 2.277 8 Mayıs 2026 #19 LazJedi dedi: Yazı yazmak için yapay zekaya ihtiyaç duymamak güzel bir şey. Yakında burası da AI slop dolacak. Genişletmek için tıkla... Haftalık banlarla yazım kurallarını öğrenenlerin gözü yaşlı.
LazJedi dedi: Yazı yazmak için yapay zekaya ihtiyaç duymamak güzel bir şey. Yakında burası da AI slop dolacak. Genişletmek için tıkla... Haftalık banlarla yazım kurallarını öğrenenlerin gözü yaşlı.
LazJedi Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.532 Çözümler 11 Beğeniler 1.336 Yer 500 Republica 8 Mayıs 2026 #20 The Man From Earth dedi: Haftalık banlarla yazım kurallarını öğrenenlerin gözü yaşlı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman imla ile alakalı ceza almadım. Bu özelliği yazı yazmasını bilmeyenler en çok talep edenlerdir.
The Man From Earth dedi: Haftalık banlarla yazım kurallarını öğrenenlerin gözü yaşlı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman imla ile alakalı ceza almadım. Bu özelliği yazı yazmasını bilmeyenler en çok talep edenlerdir.