Milas 70 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.508 Makaleler 12 Çözümler 54 Beğeniler 5.561 Yer Japonya, Fukuoka 8 Mayıs 2026 #11 LazJedi dedi: Yazı yazmak için yapay zekaya ihtiyaç duymamak güzel bir şey. Yakında burası da AI slop dolacak. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarını düzeltmek için iyi bir araç bence. Diğer düzeltme aracı kötüydü.
LazJedi dedi: Yazı yazmak için yapay zekaya ihtiyaç duymamak güzel bir şey. Yakında burası da AI slop dolacak. Genişletmek için tıkla... Yazım kurallarını düzeltmek için iyi bir araç bence. Diğer düzeltme aracı kötüydü.
Captain Skriniar 70 Başarılı Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 799 Beğeniler 492 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 8 Mayıs 2026 #12 O zaman haneye hayırlı olsun.
Eagles 70 Üstün Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.725 Makaleler 35 Çözümler 9 Beğeniler 4.960 Yer Kocaeli 8 Mayıs 2026 #13 Limit artarsa daha iyi olur sanki. Sonuçta rehber hazırlarken bile hatalar çok olabiliyor. Bence güzel bir özellik olmuş, yenilik iyidir.
Limit artarsa daha iyi olur sanki. Sonuçta rehber hazırlarken bile hatalar çok olabiliyor. Bence güzel bir özellik olmuş, yenilik iyidir.
Vâveylâ 70 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.813 Çözümler 20 Beğeniler 1.204 Yer RedoxOS 8 Mayıs 2026 #14 Daha dün bu özelliği düşünüyordum, dediğimde oldu.
Morthunel 70 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.277 Çözümler 1 Beğeniler 991 8 Mayıs 2026 #15 Vâveylâ dedi: Daha dün bu özelliği düşünüyordum, dediğimde oldu. Genişletmek için tıkla... Tüm şansını burada kullandın galiba.
Vâveylâ dedi: Daha dün bu özelliği düşünüyordum, dediğimde oldu. Genişletmek için tıkla... Tüm şansını burada kullandın galiba.
KS KS Barış 70 Techolay Yönetici Gelişen Oyun Yıldızlar Nişanı Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.217 Makaleler 22 Çözümler 190 Beğeniler 6.069 8 Mayıs 2026 #16 Eagles dedi: Limit artarsa daha iyi olur sanki. Sonuçta rehber hazırlarken bile hatalar çok olabiliyor. Bence güzel bir özellik olmuş, yenilik iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu an için kullanımı ve tüketimi görmek için bu şekilde ayarlandı. İlerleyen süreçte günlük hak için düzenleme yapılabilir.
Eagles dedi: Limit artarsa daha iyi olur sanki. Sonuçta rehber hazırlarken bile hatalar çok olabiliyor. Bence güzel bir özellik olmuş, yenilik iyidir. Genişletmek için tıkla... Şu an için kullanımı ve tüketimi görmek için bu şekilde ayarlandı. İlerleyen süreçte günlük hak için düzenleme yapılabilir.
Vâveylâ 70 Başarılı Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.813 Çözümler 20 Beğeniler 1.204 Yer RedoxOS 8 Mayıs 2026 #17 Morthunel dedi: Tüm şansını burada kullandın galiba. Genişletmek için tıkla... Aslında bir aydır düşünüyordum da dün bir daha aklıma geldi.
Morthunel dedi: Tüm şansını burada kullandın galiba. Genişletmek için tıkla... Aslında bir aydır düşünüyordum da dün bir daha aklıma geldi.
2 27163 Becerikli Katılım 21 Eylül 2025 Mesajlar 323 Çözümler 2 Beğeniler 450 8 Mayıs 2026 #18 Barış dedi: Şu an için kullanımı ve tüketimi görmek için bu şekilde ayarlandı. İlerleyen süreçte günlük hak için düzenleme yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada . , ? Gibi işaretleri koymuyor haberiniz olsun düz düzelt bu konuda daha iyi şu anlık.
Barış dedi: Şu an için kullanımı ve tüketimi görmek için bu şekilde ayarlandı. İlerleyen süreçte günlük hak için düzenleme yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Bu arada . , ? Gibi işaretleri koymuyor haberiniz olsun düz düzelt bu konuda daha iyi şu anlık.
The Man From Earth 70 Üstün Sosyal Locası Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 2.042 Çözümler 11 Beğeniler 2.369 8 Mayıs 2026 #19 LazJedi dedi: Yazı yazmak için yapay zekaya ihtiyaç duymamak güzel bir şey. Yakında burası da AI slop dolacak. Genişletmek için tıkla... Haftalık banlarla yazım kurallarını öğrenenlerin gözü yaşlı.
LazJedi dedi: Yazı yazmak için yapay zekaya ihtiyaç duymamak güzel bir şey. Yakında burası da AI slop dolacak. Genişletmek için tıkla... Haftalık banlarla yazım kurallarını öğrenenlerin gözü yaşlı.
LazJedi 36 Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.570 Çözümler 11 Beğeniler 1.361 Yer 500 Republica 8 Mayıs 2026 #20 The Man From Earth dedi: Haftalık banlarla yazım kurallarını öğrenenlerin gözü yaşlı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman imla ile alakalı ceza almadım. Bu özelliği yazı yazmasını bilmeyenler en çok talep edenlerdir.
The Man From Earth dedi: Haftalık banlarla yazım kurallarını öğrenenlerin gözü yaşlı. Genişletmek için tıkla... Hiçbir zaman imla ile alakalı ceza almadım. Bu özelliği yazı yazmasını bilmeyenler en çok talep edenlerdir.