Yapay zeka ile sansürsüz video üretilebilecek site tavsiyesi

alitoprak55

Uzman
Gemini Pro ve Flow Prom var fakat ikisinde de hamam böceği ile ilgili bir şey üreteceğim zaman biraz aşırıya kaçtığımda hemen politika diyor, izin vermiyor. Ücretsiz kotası ve video üretimi güzel olan bir yapay zekâ önerir misiniz?

Artı olarak 10 saniye ürettiği için 2 ve 3. üretimimde video bozuluyor; hamam böcekleri, insan vesaire oluyor. Buna da yardımcı olursanız tadından yenmez.

Flow hiç öyle bir uyarı vermemişti bana açıkçası. Model değiştirip denediniz mi?

O şekilde olmaz prompt ile Jailbreak yapman lazım yapay zekaya ancak gene de izin vereceğini sanmıyorum. Bilgisayarın durumu nedir? Ekran kartı olarak.

Comfyuidan düşük bitli video üreten bir şey yapılabilir ancak zor 12 GB ile. Minimax H3 4 bit gibi az VRAM isteyen video oluşturma denenebilir.

En baba serverlar bile bu kalitede 10 saniyelik videolar üretiyorsa, ben hiç denemeyeyim onu.

Bu TikTok'ta görüyorum, asyalı hikayeler görüyorum, her şey var içlerinde; hem çok uzunlar hem sansürsüz. Neden yapılıyorlar?

Oluşturan dil modeli kırılıyordur, prompt ile belki yerel video oluşturucu kullanılıyordur ComfyUI için. Text encoder'a abliterated model eklendiğinde sansür kalkar. ComfyUI'denerseniz örnekler var.

Asyalı hikayeler izlemek aşırı komik.
Fakir kurye geçmişe gitti zengin oldu. Gibi hikayeler sarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…