Bende değişmemiş anlık olarak hocam. Bir de bende bu tarz bir site açmak istiyorum Rehber'i var mıdır?

Araştırabilirsiniz hocam, internetten. Rehberini hiç yapmadım ama düşünebilirim. Sizde Gemini Pro vb. varsa yapabilirsiniz. Ücretsiz sürümün kotası genelde doluyor, maalesef yetmiyor.

Host'a nasıl para ödemiyorsunuz hocam local olarak filan mı açıyorsunuz?
Vercel'den deploy ediyor.

Merhaba,

Yapay zekâ ile dump bölme üzerine bir site geliştirdim. Başlangıçta deneme amaçlıydı ancak ortaya kullanışlı bir sistem çıktı. Bildiğiniz gibi Instagram'da genelde 4'lü, 6'lı ya da daha fazla fotoğraftan oluşan dumplar paylaşılıyor ve bu dumplardaki görseller bazen net olmayabiliyor.

Bu siteye dumpları yüklüyorsunuz; sistem fotoğrafları otomatik olarak tek tek ayırıyor ve aynı zamanda görüntüleri netleştirip daha kaliteli hâle getiriyor. Dump paylaşmayı sevenler için oldukça faydalı olabileceğini düşünüyorum. Bugün ben de kullandım ve gerçekten işime yaradı.

Ayrıca belirtmek isterim ki site tamamen güvenlidir, herhangi bir virüs veya zararlı yazılım içermemektedir. Güvenlik konusunda şeffaf olmak adına VirusTotal tarama sonuçlarını da siteye ekleyeceğim. Kendiniz de kontrol edebilirsiniz.

Sizce site nasıl?
Her türlü öneri, eleştiri ve geliştirme fikrine açığım.
Şimdiden teşekkür ederim, saygılar.

Eki Görüntüle 214496

Eki Görüntüle 214497

Eki Görüntüle 214498
Tasarımı hiç de fena değil.

Yüklenen fotoğrafların üçüncü taraflara aktarılmadığını, yapay zeka modellerini eğitmek için kullanılmadığını ve kullanıcıları gözetlemediğini beyan eden gizlilik politikası ve kullanım sözleşmesini eklemeni şiddetle öneririm.

Yüklenen fotoğrafların üçüncü taraflara aktarılmadığını, yapay zeka modellerini eğitmek için kullanılmadığını ve kullanıcıları gözetlemediğini beyan eden gizlilik politikası ve kullanım sözleşmesini eklemeni şiddetle öneririm.

Güncelledim, hocam.

Güzel fakat tasarımı tamamıyla yapay zekaya emanet etme. Hataları kendin gidermelisin. Mobilde nesneler iç içe giriyor.

Screenshot_20251230-153443.webp

Son düzenleme: