Yapay zeka ile yaptığım site nasıl olmuş?

GitHub'u Vercel'e bağladım, siteyi oradan açıyorum. Bu arada siteyi güncelledim. Güncellenmiş mi diye kontrol edebilir misiniz hocam? Zahmet olmazsa çok teşekkür ederim.
Bende değişmemiş anlık olarak hocam. Bir de bende bu tarz bir site açmak istiyorum rehber'i var mıdır?

Bende değişmemiş anlık olarak hocam. Bir de bende bu tarz bir site açmak istiyorum Rehber'i var mıdır?

Araştırabilirsiniz hocam, internetten. Rehberini hiç yapmadım ama düşünebilirim. Sizde Gemini Pro vb. varsa yapabilirsiniz. Ücretsiz sürümün kotası genelde doluyor, maalesef yetmiyor.

Araştırabilirsiniz hocam, internetten. Rehberini hiç yapmadım ama düşünebilirim. Sizde Gemini Pro vb. varsa yapabilirsiniz. Ücretsiz sürümün kotası genelde doluyor, maalesef yetmiyor.
Pro versiyonu maalesef elimde yok o problem değil ancak bu host olayı kafamı karıştırıyor sadece.

Host'a nasıl para ödemiyorsunuz hocam local olarak filan mı açıyorsunuz?
Vercel'den deploy ediyor.

Tasarımı hiç de fena değil.

Yüklenen fotoğrafların üçüncü taraflara aktarılmadığını, yapay zeka modellerini eğitmek için kullanılmadığını ve kullanıcıları gözetlemediğini beyan eden gizlilik politikası ve kullanım sözleşmesini eklemeni şiddetle öneririm.

Güncelledim, hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…